Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A műkörmöket miért így teszik...

A műkörmöket miért így teszik fel?

Figyelt kérdés

Sokszor látom (élőben is, műsorokban is), hogy a műkörmöt a körömágytól „messze”, 1-2 mm-re teszik. (Gondolom, ez nem lehet véletlen, ha az évi 20 millió dollárt keresőkre ez éppúgy igaz, mint kolléganőimre.) Nekem ez furcsának, mert olyan hatást kelt az esetek többségében, hogy hanyag munkát végeztek.

Mi ennek ez oka?

2020. szept. 23. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Az az oka, hogy ha nagyon rátolnák a körömágyra akkor feljönne az egész, csak a körömlemezen tudnak tapadni a körmös anyagok, attól függetlenül arra kell törekedni, hogy ne legyen több milliméterrel feljebb a műköröm, szerintem amit te látsz az inkább lenőtt műköröm.
2020. szept. 23. 16:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. (Többször láttam aznap-tegnap feltettnél is.)
2020. szept. 23. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem dolgozik a körmös megfelelően, ha ilyen.

Előkészítésnél a körömágy bőrét is levágják, felpuhítják, visszatolják, így "mélyebbre" be tud dolgozni a körmös, és ahhoz simul vissza a bőr, így minimális lesz a rés a kettő között, semmiképp sem miliméterekben mérhető.

2020. szept. 23. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
22%
Ha jól dolgozik a körmös, akkor a frissen készült köröm úgy néz ki, mint ha a vendég sajátja lenne.
2020. szept. 23. 18:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm; mindenkinek ment a zöld!
2020. szept. 23. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!