Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Naked palettákat régebben...

Naked palettákat régebben eskü láttam rossmanban, most meg nem, betiltották a gyártását vagy mi történt hogy nem kaphatóak? Pedig szerettem volna egy két darabot be szerezni tőlük...

Figyelt kérdés

#Nakedpaletta
2020. szept. 15. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mármint az Urban Decay Naked palettái?
2020. szept. 15. 20:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen
2020. szept. 15. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
37%

Urban Decayt bármekkora összegben fogadni mernék, hogy nem láttál a Rossmannban :D

Vagy a Lovely Nude Makeup Kitre gondolsz, amit egyszer ajándékba kaptam, és akárhogy dörzsöltem nem is látszott a szín még az ujjamon sem, vagy a Rdel Young XXL Nude palettát láttad, de 900 forintért attól sem kell minőséget várni...

Egy igazi Naked paletta 18-20 ezer forint, nekem van egy és imádom, ha vágysz rá, és megteheted inkább vegyél egy eredetit. Esetleg még a Revolution márkánál vannak hasonlóak, azok egy fokkal jobbak mint a Lovely meg a Rdel Young, de egy Urban Decaynek a nyomába sem ér.

2020. szept. 15. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem az Essence-től van Nude palettám, én totálisan meg vagyok vele elégedve. 2000 alatt volt, így ajánlom :)

[link]

2020. szept. 15. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem volt, ilyen árkategóriájú palettákat nem árulna. Valószínűleg csak valami koppintást láttál. Az is lehet, amit már előttem is írtak, de nekem még a makeup revolution jutott eszembe, nekik is van hasonlójuk.
2020. szept. 15. 22:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Eskü egy nagyobb rossman üzletben, még én is néztem egyet amikor láttam :D lehet hogy kopi nem tudom anyira nem ismerem azokat a palettákat de nem rival de yongos volt, attol a márkátol nincs is palettám mert nem mondanám jó drogériás márkának de ez csak persze az én véleményem, de naked volt rá irva és egy sorban volt felpakolva. Revolution márkát ismerem és megvagyok vele elégedve a palletájuk nagyon jó széles a választék és épithetőek így ha valaki ügyes simán tud belőle profi szemsminket késziteni, lehet x ideig adták aztán el is kapkodták vagy nem tudom akkor még anyira nem érdekelt csak láttam, de olvastam egy cikkben hogy magyarországon nem gyártják többet :/ persze rengeteg más jó paletta van még szóval nem fog fájni a szivem érte 😄
2020. szept. 17. 01:56
 7/8 anonim ***** válasza:
76%

Tuti hogy nem UD volt, és soha nem is lesz Rossmannban (nem az a kategória)

Valószínűleg össze keverted lovely, essence vagy vmi más márkával ami hasonlít rá

Egyébként az első Naked paletta már megszűnt, helyette a Reloaded van

2020. szept. 17. 11:51
 8/8 anonim válasza:
76%
Magyarországon kétlem, hogy gyártották volna valaha is, maximum külföldi partner által behozzák. De akkor sem a Rossmannban árulnák, azt elhiheted... :) Főleg, hogy az UD most kezdett nyitni az európai piac felé (Notino, Cult Beauty etc.). Eddig Sephorán kívül nem nagyon láthattad máshol.
2020. szept. 19. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!