Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezeket a színes vonalakat...

Ezeket a színes vonalakat vajon milyen sminktermékkel húzták a szemöldökük alá?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szerintetek mi lehet? Színes tus? Vagy valami más?

Köszönöm előre is!

(A linkekben a PONT helyére írjatok . írásjelet...)

2020. szept. 15. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

OFF: nem egyszerűbb más képfeltöltő oldalt keresni, mint másokat ilyen "plusz" munkára venni rá? Nem azért, de egy ennyicska szöveget is nehéz telefonról kitörölni, és úgy rákeresni.

ON:

Az első két képen szerintem szemhéjtus van, az elsőn fekete, másodikon piros. A harmadik kép nekem nagyon photoshoppoltnak tűnik, de ott szerintem narancssárga tus van. Fényes tus, nem matt!

2020. szept. 15. 16:19
 2/6 A kérdező kommentje:

OFF: Nem szoktam ilyen oldalakat használni, próbáltam egy másik oldallal is és azzal is ezt csinálta, szóval gondoltam hogy mindegyikre ugyanezt fogja kiírni, ezért nem keresgéltem tovább...

ON: Köszönöm szépen!

2020. szept. 15. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem is lehet megnyitni a linket amit küldtél így elég nehéz választ adni a kérdésedre, amugy szemöldök alatt max korrektor vagy highliter néz ki jól, ha tusra gondolsu pedig szines tusok vannak amit géles formában vihetsz fel tus ecsetel. Vagy folyékony tussal, ha esetleges színes szemöldökre gondolsz pedig szines szemhéjpuderel töltik szinezik be, pigmentált szines paletta szükséges hozzá illetve vékony szemöldök ecset.
2020. szept. 17. 03:50
 4/6 A kérdező kommentje:
#3, írtam a leírásban zárójelben hogy a linkben a PONT helyett az írásjelet (.) kell írni, másképp nem engedte kiírni a kérdést....
2020. szept. 17. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:
ogen valoszinu tus, de ez nem valami szép smink.... amugy hasznald ezt a kepfeltoltes helyett: kepkezelo.com
2020. szept. 27. 18:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi az oldalt, ezt fogom használni mostantól!

Nem mondtam hogy szép, pusztán kíváncsi voltam, hogy mivel húzhatnak oda vonalat ami tartós és ilyen éles is egyben...

2020. szept. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!