Kedves Lányok! Megmondanátok, púderrel kapcsolatos?! (nagyon fontos, bővebben lent)
Tudom,hogy van fedő púder és átlátszó púder(ami csak mattítja a bőrt és fixálja az alapozót).És elvileg az átlátszó púder színtelen/egyszínű.Akkor miért kapható különböző színekben?
A válaszokat előre is köszönöm!
Vásárlás előtt teszteld a terméket! Vagy van a boltban teszter vagy ha pl. hálózati, azt is ki lehet próbálni.
Szerintem hétköznapokra egy jól fedő alapozó és áttetsző púder elég lenne, de írtam, hogy tesztelj, eléri-e a a kívánt hatást, vagy inkább fedő púder kell.
És Sonya-t használok, itt az áttetszőnek is van 3 árnyalata, nem jelentős ránézésre a különbség, csak amikor felteszed. A nagyon világos, átlagos és sötét árnyalatú bőrök szerint vannak kitalálva, hogy passzoljon - ha már Sonya - mind a 12 alapozó árnyalathoz az egyik.
Ha problémás (írtad, hogy az) a bőröd, akkor ajánlom neked a Sonya termékeket, nekem is beváltak, nagyon csúnya allergiám lett (festék, vegyszer) és szó szerint lila pattanásaim voltak. Elmúlt, de minden alapozótól azonnal kiütéses lettem, és összesen kettő terméktől nem lettem pattanásos többet, Sonya és Clinique.
Mindenesetre ne spórolj rajta, mert a rossz minőséggel egy életre eltolhatsz a bőröddel.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!