Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kedves Lányok! Megmondanátok,...

Kedves Lányok! Megmondanátok, púderrel kapcsolatos?! (nagyon fontos, bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudom,hogy van fedő púder és átlátszó púder(ami csak mattítja a bőrt és fixálja az alapozót).És elvileg az átlátszó púder színtelen/egyszínű.Akkor miért kapható különböző színekben?

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. aug. 6. 16:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A bőrödhöz és az egyéniségedhez legjobban megfelelőt válaszd. Van akinek a sötétebb, van akinek a világos áll jól, bár nem értem fiatal kislányoknak minek a púder, pláne rendszeresen??
2010. aug. 6. 16:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek egyszínű a bőre. -_-'
2010. aug. 6. 16:24
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy? Csak mert szerintem 14 évsen tök felesleges ilyeneket használni... Csak keress rá egy sztárocskának a smink nélküli képére: ocsmány. Gondolom nem akarsz olyan lenni :) Egyébként én sem értem, hogy minek mindennap smink, púder... Csak szétb*assza az arcbőrt.
2010. aug. 6. 16:30
 4/13 anonim ***** válasza:

Pár kép sztárokról:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 6. 16:33
 5/13 A kérdező kommentje:

Honnan veszitek,hpgy 14 éves vagyok?Egyébként ha tudni akarjátok 16 leszek ősszel és azért KELL használnom,mert bordó ELTÜNTETHETETLEN aknés hegeim vannak,de ti ezt persze nem érthetitek...Szóval nem kell a sok hülyeség vagy megmondjátok(de sztem ti se tudjátok,ezért nyomjátok a fölösleges szöveget) vagy elmehettek innen.Különben is ha nem tudnátok ez egy kérdezős oldal,azt kérdezek,amit akarok,ti milyen jogon ítélkeztek felettem?

Ja,és meköszönöm annak,aki majd normális választ ad.

2010. aug. 6. 16:36
 6/13 A kérdező kommentje:

16:40,41!sajnálom,hogy fáj az igazság miszerint Én többre fogom vinni,mint te.

ezért tart itt Magyarország,ahol tart...

utálom ezt az országot,hamarosan el is megyek innen,te meg csak roskadj a négy fal között

2010. aug. 6. 16:47
 7/13 anonim ***** válasza:

még nem használtam de jónak tűnik!

[link]

Remélem segítettem

2010. aug. 6. 17:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát n megértelek,15 vagyok és tőlem is mindig kérdezik hogy miért használok alapozót.Mert abban a korban vagyok amikor pattanásos az ember és figyelek a bőrömre,ha tehetem egyből lemosom az alapozót.
2010. aug. 6. 18:39
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi annak,aki normális kommenteket írt :)
2010. aug. 6. 19:28
 10/13 anonim válasza:

én nem ajánlok korrektotrt!

szerintem folyékony alapozó majd arra púder!

figyelj arra hogy ne ezen spórolj mert egy 200ft-os névtelen sz.r tönkreteheti a polusaidat! nem kell drága csak megbízható helyen kell vannak az esselence termékek amiko nem drágák de ellenörzöttek.

ezt tanácsolom.

2010. aug. 6. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!