Kedves Lányok! Megmondanátok, púderrel kapcsolatos?! (nagyon fontos, bővebben lent)
Tudom,hogy van fedő púder és átlátszó púder(ami csak mattítja a bőrt és fixálja az alapozót).És elvileg az átlátszó púder színtelen/egyszínű.Akkor miért kapható különböző színekben?
A válaszokat előre is köszönöm!
Honnan veszitek,hpgy 14 éves vagyok?Egyébként ha tudni akarjátok 16 leszek ősszel és azért KELL használnom,mert bordó ELTÜNTETHETETLEN aknés hegeim vannak,de ti ezt persze nem érthetitek...Szóval nem kell a sok hülyeség vagy megmondjátok(de sztem ti se tudjátok,ezért nyomjátok a fölösleges szöveget) vagy elmehettek innen.Különben is ha nem tudnátok ez egy kérdezős oldal,azt kérdezek,amit akarok,ti milyen jogon ítélkeztek felettem?
Ja,és meköszönöm annak,aki majd normális választ ad.
16:40,41!sajnálom,hogy fáj az igazság miszerint Én többre fogom vinni,mint te.
ezért tart itt Magyarország,ahol tart...
utálom ezt az országot,hamarosan el is megyek innen,te meg csak roskadj a négy fal között
én nem ajánlok korrektotrt!
szerintem folyékony alapozó majd arra púder!
figyelj arra hogy ne ezen spórolj mert egy 200ft-os névtelen sz.r tönkreteheti a polusaidat! nem kell drága csak megbízható helyen kell vannak az esselence termékek amiko nem drágák de ellenörzöttek.
ezt tanácsolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!