Mennyire fáj az orr piercing?
Karikát szeretnék, mennyire fáj?
És szerintetek az nem gond, hogy naponta 5x minimum belefújok orrsprayt az orromba? Nem fog ártani a sebnek?
Két nostril és egy septum birtokában nem mondanám fájdalmasnak.
Nostril: ha jó szögben van szúrva, és megefelelő ékszerrel, akkor nem gázos
3-4 hét és gyógyult.
Meg kell tanulnod máshogy törölni az arcodat, vagy tegyél be karikát. Karikával egyszerűbb gyógyítani is, ha hosszú a hajad, én ezt ajánlom.
Septum: ha a hús és a porc közötti vékomy hártyát ütik át akkor alig fáj. Érdemes patkóval gyógyítani, és felcsapni az orrodba erre az időre.
Ha valaki hozzáér az orrod hegyéhez attól bekönnyezel, de egyébként nem lesz érezhető.
Nátha időszakban ne szurass orr pc-t mert ráhúzódhat és begyulladhat. A piercing tisztításágoz én steril sós vizet használtam, asszem kontaklencséhez gyártják? Szóval lesz szok sós víz az orrodban amúgy is.
Szia!
A piercing nem nagy fájdalom. :)
Az orsprayt meg egyszerűen fogd meg és dobd ki. Pár napig a szádon lélegzel, utána minden a régi. (tapasztalat, sajnos én is megjártam, hogy ráfüggtem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!