Valaki segitene? Helix pc ?
Lőni semmiképpen sem szabad,csak a cimpába.
Szúrni kell,szakembernél.
Nekem 1 hete szúrták a Helixemet,csak nekem karika lett bele.
A karika fájdalmasabb mint a sima fülbevaló,mert vastagabb.
Tehát ha én kibírtam a karikát,akkor neked kevésbé fog fájni a fülbevaló.:)
Ja,és miután elkészült egy hétig kenegesd minden este.
16/L
Szúrni kell porcba, ahogyan azt már előttem mindenki kihangsúlyozta. Az ok egyszerűen annyi, hogy törékeny a porc, ha lövik az ékszert előfordulhat, hogy elpattan a porc és az nem egyszerűen fájdalmas, de esztétikailag nagyon csúnyán fog gyógyulni. Higéniai okokból pedig a legtöbb szakember nem is használ fülbelövőpisztolyt, tekintettel a tényre, hogy a fertőtlenítése nem oldható meg alaposan, ellenben az egyszerhasználatos tűvel, amivel kiszúrják a piercinged, majd megy a “szemétbe”.
Az ékszerek vastagsága között amúgy tudtommal nincs különbség, éppen annak okán, hogy gyógyulás után cserélhető lehessen. Ha talpas ékszert tesznek a helixbe sem rendes fülbevaló kerül oda. (Legalábbis optimális esetben)
“Kenegetés” alatt, pedig remélem, hogy kezelést értett az előttem szóló. Octenisept/betadine/alkohol - kinek mire reagál legjobban a teste (én az elsőt szoktam javasolni, remekül be szokott válni, de nyilván nem vagyunk egyformák), de semmiképpen sem szabad semmilyen krémet vagy kenőcsöt belekenni. Illetve nem egy hétig kezeljük a piercinget, hanem addig, míg a gyógyulás teljesen be nem következett. Nyilván két hónap után nem szorul napi háromszori takarításra, de érdemes odafigyelni rá fél évig, tisztán tartani, amennyire lehetséges, hogy megelőzzük a gyulladásokat/elfertőződéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!