Szerintetek megéri megvenni egy márkás táskát 29 ezerért, ha tényleg nagyon tetszik?
11: A turis cucc is lehet márkás :)
És nem is kell talpig drága márkákba öltözni. Egy egyszerű ruha, egy jó kiegészítővel teljesen jó választás. Vagy fordítva. Egy különleges ruhadarab, de akkor a kiegészítők legyenek nagyon visszafogottak, vagy nem is kellenek.
Én én is úgy gondolom, ahogy a 12-es. Valahol el kell kezdeni :)
Köszi a válaszokat mindenkinek! ! :)
Egyik kommentolonek: A turis cuccaim azok, amikrol megkerdezik altalaban, hogy de jo, hol vettem... :D Olyanokat veszek meg amiken nem latszik hogy hasznalt, meg nem kopott stb:) Igazabol azert szoktam ra, mert van egy a kozelben ahol lakom, ahol nagyon jo cuccokat lehet kifogni kb nevetséges arakon es igy nem feltetlen kell igy egy polora vagy ruhara kifizetni tobb (tiz)ezreket egy plazaban:-)
Ha tényleg praktikus, tartós, és rendszeresen (heti háromszor, nem évi kétszer) fogod tudni használni, akkor megéri.
Illik a ruháidhoz, cipőidhez? Fél év múlva nem megy ki a divatból? Jó minőségű alkatrészekből van, tisztességesen megvarrva? Praktikus darab a mindennapokhoz?
Nem lehetetlen. Nekem van egy egyszerű fekete táskám, passzol az összes cipőmhöz, kabátomhoz, heti 5* azt veszem fel. Annyi a lényeg, hogy legyen egyszerű és praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!