Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek megéri megvenni...

Szerintetek megéri megvenni egy márkás táskát 29 ezerért, ha tényleg nagyon tetszik?

Figyelt kérdés
50-ről van most leárazva, sosem szoktam ilyen dolgokra ennyi pénzt kiadni,meg egyáltalán nem vagyok márka mániás de ebbe beleszerettem😅 Egyébként ruhákra sem költök sokat, általában pl Hadaban vásárolok, ilyesmi. Nem cigizen, műkörmöm sincs stb szóval sokat tudok ezeken is megspórolni, de kicsit pénzkidobásnak érzem még így is.

2020. aug. 26. 08:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
#8 figyelj 50 ért már lehet kapni egy kisebb Furlát. Bár ez még egyántalán nem a luxus meg a drága kategória, azért a turis cuccoktól eléggé elüt. De én úgyvagyok vele hogyha a kérdezőnek nem telik márkás cuccokra, akkor ne vegyen márkás táskát se.
2020. aug. 26. 10:58
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11 Valahol el kell kezdeni, nem? :) Később lehet költ majd más márkás cuccokra.
2020. aug. 26. 11:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

11: A turis cucc is lehet márkás :)

És nem is kell talpig drága márkákba öltözni. Egy egyszerű ruha, egy jó kiegészítővel teljesen jó választás. Vagy fordítva. Egy különleges ruhadarab, de akkor a kiegészítők legyenek nagyon visszafogottak, vagy nem is kellenek.

Én én is úgy gondolom, ahogy a 12-es. Valahol el kell kezdeni :)

2020. aug. 26. 11:44
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek! ! :)

Egyik kommentolonek: A turis cuccaim azok, amikrol megkerdezik altalaban, hogy de jo, hol vettem... :D Olyanokat veszek meg amiken nem latszik hogy hasznalt, meg nem kopott stb:) Igazabol azert szoktam ra, mert van egy a kozelben ahol lakom, ahol nagyon jo cuccokat lehet kifogni kb nevetséges arakon es igy nem feltetlen kell igy egy polora vagy ruhara kifizetni tobb (tiz)ezreket egy plazaban:-)

2020. aug. 26. 11:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha tényleg praktikus, tartós, és rendszeresen (heti háromszor, nem évi kétszer) fogod tudni használni, akkor megéri.

Illik a ruháidhoz, cipőidhez? Fél év múlva nem megy ki a divatból? Jó minőségű alkatrészekből van, tisztességesen megvarrva? Praktikus darab a mindennapokhoz?

2020. aug. 26. 13:27
 16/18 anonim ***** válasza:
24%
#15 mindennap ugyanazzal a táskával fog járni? Úgysem talál olyat ami illik mindenhez! És a divattáskáknak nem az a lényege hogy praktikus legyen.
2020. aug. 26. 13:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez nem olyan sok egy táskáért, ha jó minőségű, vedd csak meg.
2020. aug. 27. 21:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetetlen. Nekem van egy egyszerű fekete táskám, passzol az összes cipőmhöz, kabátomhoz, heti 5* azt veszem fel. Annyi a lényeg, hogy legyen egyszerű és praktikus.

2020. aug. 28. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!