1/12 anonim válasza:
Képet minek tettél be egy szemről?
Amúgy attól függ milyen ruha lesz rajtad.
2/12 anonim válasza:
Ez a kép aztán nagyon sokat mutat az arcodból...
3/12 anonim válasza:
x'D besz*rtam xD
És 16 évesen házasodsz? :O
az kemény..
4/12 anonim válasza:
Valószínűleg nem ő házasodik, hanem okona vagy ismerőse, kedves utolsó...
5/12 anonim válasza:
milyen színű lesz a ruhás? Kiegészítők?
Am meg mit izélitek? A képen a szem ki van festve, nyilván ilyenre gondolt. Ennyi eszetek sincs??? -.-
6/12 anonim válasza:
Nekem nem volt kifestve, de ahogy akarod :)
7/12 anonim válasza:
úgy láttam barna a szemed, szóval fekete ceruza vagy tus és barna festék! tök mindegy milyen ruha van rajtad szerintem jó lesz!
8/12 anonim válasza:
az esküvőn általában nem illik túlsminkelni magunkat szerintem megpróbálhatnál valami kicsit natúr de mégis szép sminket.én magamnak úgy csináltam meg hogy a szem mozgó részére tegyél egy kis feketét és satírozd el majd a szemhéj felső részére tegyél barack színű szemhéj festéket satírozd össze majd szemceruzával a szempillákhoz közel húz egy vékony kicsit felfelé ívelő vonalat, a szádra pedig vagy színtelen szájfényt vagy valamilyen pasztell színű rúzst:P
9/12 anonim válasza:
szerintem a füstös szem minden haj, szem illetve ruha színhez jól áll :)
10/12 anonim válasza:
Szerintem használj fekete vagy barna szemceruzát és spirált is. Lehetne füstös szemed mint a képen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!