Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkeljem le szerintetek?

Sminkeljem le szerintetek?

Figyelt kérdés

Mitesszeres tágpórusú a bőröm eddig nem sminkeltem, sminkeletlenül jártam (pattanás, hegek nincsennek). Szerintetek járjak továbbra is így vagy a nagyobb önbizalom érdekében alapozzam le hogy a pasik ne lássák (páran már megszóltak a bőrömért). Alapozók közül találtam egy olyant hogy dr. Hauschka ez ilyen biokozmetikum kevés ártalmas anyaggal. Akkor alapozzak vagy ne? Szerintetek

csak suliba szeretnék..köszi..a mitesszereket amúúgy kezelem de nem tűnnek el.

2010. aug. 5. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:

A korodtól nagyon függ.

De szerintem egy kicsit ha lealapozod avval nem teszel rosszat,bár ne mindig folyamatosan alapozó és estére mindenképpen szedd le!!!

Az alapozó nem tesz jót a börnek még akkor sem ha direkt biokozmetikum!!!

2010. aug. 5. 13:17
 2/2 anonim válasza:

Szerintem használhatsz, ha úgy jobban érzed magad, csak kevés mennyiségben, hogy a bőröd tudja beinni. Ha sokat viszel fel akkor csúnya lesz, és még jobban fognak gúnyolni.

Este mindenképp mosd le.

2010. aug. 5. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!