Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány éves korotoktól kezdtetek...

Hány éves korotoktól kezdtetek válltáskával járni a suliba?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 08:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7.-ben lett elöször válltáskám, de az még az a hagyományos szövet - sporttáska jelleg volt, tehát sokkal inkább iskolatáskának nézett ki. Azt hordtam 11. osztályig. 12.dikben kaptam bőr táskát (ami elvbe nem iskolatáska, de nagyméretű tehát sok minden belefér.) Azóta azt hordom, mostmár az egyetemre is.
2010. aug. 5. 09:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Szia! 9.-es koromban kezdtem el válltáskát hordani. Egy sportosabb fazon(tehát nem az a nőies stílusú) Budmil volt a kiválasztottam. Aztán 10.-től már "nőiesedtem" és olyan stílusú ún. divattáskákat hordtam. Természetesen jó nagy méretűeket. És ez így ment egészen 12.-ig. :) De amúgy nálunk -a fiús lányok kivételével- 11.-re minden lány áttért a hátizsákról a válltáskára.
2010. aug. 5. 12:45
 13/19 A kérdező kommentje:
juj mennyi válasz érkezett :)nagyon köszi mindenkinek!
2010. aug. 5. 14:11
 14/19 anonim ***** válasza:
nekem is gerincferdülésem lett tőle szal, inkább nem vittem el minden cuccot xD
2010. aug. 5. 15:27
 15/19 anonim ***** válasza:

5.től.

nekem mindig kényelmesebb volt. mármint amit igy feljebb lehet rakni és nem a lábamnál lóg :D

2010. aug. 5. 17:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 9-ben, de utáltam cipelni. Főleg amikor sok volt a cumó, leszakadt a vállam és fájt mindenem...
2010. aug. 13. 19:25
 17/19 anonim válasza:

én eddig nem is hordtam és nem is akarok ..most fog nőni a mellem nem hiszem hogy olyan kényelmes lenne.. egyszer segítettem cipelni barátnőm táskáját (az övé válltáska és a pánton nincs a vállnak olyan párnázat) és tele volt könyvel.. szóval nagyon rossz volt hogy a jobb vállamat húzta a bal combomat meg ütötte...

13/L

2010. aug. 15. 00:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Én 9.-től hordok válltáskát, eleinte csak egy vállamon hordtam de úgy elég kényelmetlen volt. Azóta áttértem a keresztbe hordásra, így kényelmes és én nagyon szeretem.

:)

2010. aug. 20. 12:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát én 5.-es koromtól..de ilyen nagyobb, divatosabb "ridikül"-nek mondanám :D
2013. jún. 26. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!