Hány éves korotoktól kezdtetek válltáskával járni a suliba?
Én 11.-ben 16 éves koromtól.
18/L
Ahogy elkezdtem a középsulit!
25/N
Én tizenkettedikben válltáskát hordtam, de később visszatértem az egy pántos hátizsákra. Egyetemen megint válltáskát hordtam.
Szerintem annyira nem kényelmes, ha tele van könyvvel, és én még plusz színescerkát meg rajzmappát is hordtam nap mint nap magammal.
13 évesen.
De nem ajánlom senkinek.
Szép kis gerincferdülést okozott az egy oldalon cipekedés :S
Szerintem ezt gondold meg ezerszer, én is ilyen voltam mindig egy válltáskára vágytam, és sikerült is kikönyörögnöm egyet anyától.Egy ideig tetszett a dolog nem zavart de amikor már egy-két hónapja válltáskával mentem suliba és a táskám volt vagy 10 kg-os visszasírtam a jó öreg kényelmes hátizsákomat, ráadásul görbe lett miatt a gerincem!:(
De a kérdésedre válaszolva mindenféleképpen várj vele a középiskoláig!:)
Középsuli óta válltáskát hordok. Most egyetemista vagyok és megmaradt ez a szokásom. :)
20L
09.33 vagyok
Amúgy a válltáska szerintem akkor jó, amikor nem nagy súlyok cipeléséről van szó. Amikor nekem nehezebb volt a táskám, majd' megszakadtam és nagyon fájt. Olyankor valóban jobb a jó öreg hátizsák.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!