Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tekintetek az olyan...

Hogy tekintetek az olyan férfiakra akik egy rockosabb sminket pakolnak a szemükre?

Figyelt kérdés
Én szoktan sminkelni, nyílván meg van az a kör ahol ez baromi előnyös, és pont ezért nem is hagyok fel ezzel a szokással, de érdekel, hogy az átlag ember miként vélekedik erről.

2020. aug. 12. 10:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#10 fura, mer pont a szüleink generációjában tombolt a valódi, céltudatos metál...

Persze az is lehet, hogy a rendszerváltás előtt kevesebben találkoztak vele.

2020. aug. 13. 09:13
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

#10es vagyok

Passzolom, de nálunk a családban mindenki ilyen, aki idősebb, de főleg anyum párja van kiakadva ettől, bár ő a férfi skinny farmereket is megveti

2020. aug. 13. 10:24
 13/14 anonim ***** válasza:
38%
Ha jol van megcsinalva akkor meg jol is nezhet ki ettol meg szeretheted a puncit xd
2020. aug. 13. 12:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne. -Egy metálos sminkes :D
2020. aug. 13. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!