Mukorommel vagy nelkule szebb egy kez?
Nálam teljes mértékben attól függ, milyen maga a kéz és milyen a műköröm.
Szerintem az a szebb, amelyik megoldással sikerül szép, formás, ápolt körmöket varázsolni. Ha ez megy natúrban akkor úgy, ha csak műkörömmel megoldható akkor úgy.
Az attól függ, hogy női vagy férfi kézről van szó. :D
Meg hogy a természetes köröm erős e, szép e a formája, ápolt e stb ha ezek teljesülnek akkor tud szép lenni.
Mondjuk a saját kezemen határozottan taszít a természetes köröm, hiába felel meg a fentebb felsoroltaknak, de ez csak a saját körmeimre vonatkozik. Más kezén tud szép lenni a természetes is.
Nekem inkább a természetes köröm tetszik. De ha műköröm, akkor csak a természetes hatású.
Jobban szeretem, ha egy lányon nincsenek mű dolgok, hanem minden a sajátja, akár haj, akár szempilla vagy akár köröm de akár a műmell is számomra kicsit taszító.
F26
Hát attól függ mit értünk mű és természetes alatt. Ha a természetes alatt azt értjük, hogy lerágott vagy bárhogy máshogy ápolatlan, akkor inkább a mű. Ha a természetes alatt azt értjük, hogy ápolt és nincs megrágva, akkor lehet az a szép. A műkörömnél pedig az igényesebb körmök igenis szépek.
Szerintem ez a jól áll-e a műköröm dolog, olyan mint a ruhák. Lehet hogy Marikának jól áll, Gizikének meg a full ugyanolyan köröm rosszul fog állni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!