1/6 anonim válasza:
Arra gondolsz amit a manikűrös csinál?
Ha jól megcsinálja akkor elég sokáig, 4 hetente szoktam csináltatni, addig simán kibírja. Korona vírus miatt viszont volt hogy 6 hétig fent volt, mert nem dolgozott a körmös.
2/6 anonim válasza:
Ha jól van megcsinalva, akkor addig míg le nem szedik.
3/6 anonim válasza:
Nem az a gond, hogy nem marad fent. Nekem lenő, és már egy hét után látszik a lenövés. Szóval nekem nem jó, meg másnak se, akinek jól nő a körme.
4/6 anonim válasza:
Sokáig bírja ha jól van megcsinálva, legtöbbször inkább a lenövés miatt lesz csúnya, ez pedig egyénfüggő, kinek milyen gyorsan nő a körme. Nekem 2-3 hetente kellett újrafesteni, van ismerősöm akinek 4-5 hétig bírja mert extra lassan nő a körme. Lepattogni, lekopni csak extrém esetben szokott nekem.
5/6 anonim válasza:
kb 3-4 hetente csináltatom meg, mert lenő és csúnya.
A jól feltett gél lakk addig marad, amíg le nem oldják/le nem csiszolják.
6/6 anonim válasza:
Magamnak is 3-4 hetente csinálom és a lakk a legtartósabb sokszor :D Most 3 hetes és csak ott kopott kicsikét, ahol pl napi szinten ütközik billentyűzettel vagy ilyesmi. (Jobb kezem ujjain)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!