Industrial piercing kinek áll jól? Megéri csináltatni?
Nemsokára megyek piercerhez, de nem tudom, megéri e megcsináltatnom. Nem a fájdalom miatt, hanem a gyógyulási folyamat miatt, és hogy lehet, nem is állna jól.
(Piercing utálók kíéljenek)
Ha olyan piercerhez mész, mint akihez én mentem, az ránéz a füledre és megmondja, hogy szerinte érdemes-e megcsináltatnod. Már amennyiben kikéred a véleményét, teszem azt. Én is azt szerettem volna, de nekem elmondta, hogy a porcformám miatt meg kéne “dönteni” és talán úgy nem lesz szép. Megmutatta tükörben, hogy mire gondol, szerintem sem volt mutatós úgy, inkább elvetettem az ötletet és mást csináltattam. A többsége amúgy a szakembereknek segít ilyen téren, ha bizonytalan vagy, mert azért hosszú évek tapasztalata van mögöttük:)
De egyébként szerintem megéri megcsináltatni. Szerintem nagyon dekoratív. A gyógyulási folyamatot csak barátnőmnél láttam, a szokottnál kicsit lassabb volt, inkább az volt nála a gond, hogy folyton megrángatta a hajával, de ez nagyon személyfüggő, hogy az ember mennyire tud odafigyelni rá vagy mennyire érzékeny.
Nekem szép a porcos rész a fülemben, kicsi, nem áll el. A visszajelzések alapján jól áll. Illik hozzám. :)
Ha nem állna jól se nagyon izgatna, mert imádom, mindig is imádtam az industrialt. Szerint az egyik legszebb piercing fajta. :)
*szerintem
Amúgy a gyógyulási idő felére csökken, ha orvosi fém helyett, titán vagy orvosi szilikon szárral szúrják. Jódozatlan só és meleg víz keverékével kell kezelni. Nekem 3 hetes a piercingem és olyan szépen gyógyul, hogy mindenki ámul rajta, még én is. :)
Életem legjobb döntése volt, hogy beszúrattam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!