Industrial piercinget szeretnék csináltatni, de nem tudom hol. Nagyon fájdalmas, mennyibe kerülne, és hol lenne érdemes megcsináltatni?
Ajánlom az invictust újpesten.
Árban 5.000 és 9.000 közötti árban mozog a különféle helyeken.
Annyira nem fáj, de nem kellemes. Két szúrás, mindkettő porca. A gyógyulás 3 hónaptól 24 hónapig terjed. Abba a fülbe érdemes, amelyiken nem alszol.
Ápolása octenisepttel, naponta 4-5 alkalommal. Pihentetni kell, piszkálni nem szabad, ne tekeredjen rá a hajad, ne menjen rá semmilyen kencefice... uszoda, strand, szoli, szauna és minden más kiáztatásos tevékenység tilos egy jó ideig.
A szúrás a gyógyuláshoz képest semmiség :)
Ezer hála a válaszért! :)
Gondolom, akkor meló közben sem lesz a legkellemesebb tényező, amíg gyógyulás alatt lesz..
Tehát napi 4-5 alkalmi tisztítás egy jó darabig, valamint felcoffolt haj.. Ezekkel nem lesz probléma!
Akkor már csak az érdekelne, mi a helyzet a keloidokkal..? Kicsit máshol is körbe olvasgattam, és esetenként előkerültek az ezzel történő gondok. Milyen gyakoriak az ilyen eshetőségek, és miként lehet eltávolítani? Bőrgyógyászaton lefagyasztás példának? (Nem azért érdekel, mert félek tőle, csak hogy felkészüljek kellően! :) Elhatároztam, hogy megcsináltatom!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!