Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Olyan szemhéjpúdert/palettát...

Olyan szemhéjpúdert/palettát szeretnék venni ami jó minőségű (könnyen és szépen eldolgozható) de nem is a legdrágább. Ti milyet használtok?

Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Revolution
2020. júl. 27. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Sleek, Revolution, Makeup Obsession, BH Cosmetics, Nabla
2020. júl. 27. 22:28
 3/5 Metionin ***** válasza:
74%
Revolution, Makeup Obsession
2020. júl. 27. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

Revolution, Makeup Obsession nekem egyáltalán nem jött be, valószínűleg mert a profi palettákhoz vagyok szokva. A BH Cosmetics jó, a Nabla is, viszont az már a drágább kategóriába esik. Ami viszont kifejezetten olcsó, és abszolút megüti a 15-20 ezer forintos palettáim szintjét is, az az Essence összes 9-es papírdobozos palettája, viszont csak azok. A Love what you do, a Follow Your Heart, Be You Tiful, és még van. 3000 forint alatt vannak, talán 2400, a Müllerben. A NYX szemhéjpúdereit is szeretem.

Nem tudom, neked milyen ár felel meg, vagy lehet-e olyan, amit csak külföldről lehet rendelni, de ha belefér, akkor mindenképp a Morphe palettákat ajánlom, nagyon sok akció is van, és 8-12 ezerért már egészen hatalmasak vannak. Ezen kívül pedig, ami szerintem szintén profi minőségű, és a Morphetól kicsit olcsóbb, azok a Beauty Bay saját márkás palettái, én egy 42 színűt vettem meg 8 ezer forintért, ez a legnagyobb és legdrágább is belőlük, de minőségileg abszolút hibátlan, ezért az árért szerintem fantasztikus.

2020. júl. 28. 01:14
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Egyet értek az előttem szoló kömentelőkkel revolution márka tökéletes erre a célra palettákban a legjobb drogériás márka, csoki palettájuk, flawless 4 is jo, minden féle van naturális, szines paletták a te stilusodhoz igazithatod és 5 ezer alatt talalsz magadnak egy jo kis palettat pláne ha le árazáskor fogsz ki egy jó kis palettát ;)
2020. aug. 26. 23:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!