Hány évesen használtatok először szempillaspirált?
Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 18:40
22/35 anonim válasza:
13-14 körül, egyszer felkentem suli előtt, de borzalmas érzés volt. Mindig elkentem, mert elfelejtettem, hogy ne dörzsöljem a szemem.
25/35 anonim válasza:
12 körül a suli bulikra. :) 14 evesen a kozepsuliban mar mindennap.
26/35 anonim válasza:
13 évesen csináltam először, most 15 vagyok most is festem szempillám. Azt mondják sokan, észre se veszik hogy festett mert nm szoktam 66 rétegbe kenni csak egyetlenegybe. Mindig szépen festettem, és vigyáztam, hogy el ne kenjem ahogy most is úgy van
28/35 Dorci1999 válasza:
14 évesen próbáltam ki először. 21/L
30/35 anonim válasza:
Szerintem 14 évesen. Anyám akkor vehette nekem az elsőt. Olyan “semmi extra” keféjű, elég gagyi Miss Sporty volt, amit felkenés után lazán le lehetett dörzsölni a pillákról, és potyogott is, szóval nem ez volt életem spirálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!