Tényleg ilyen egyszerű és fájdalommentes a fül lyukasztás?
http://www.youtube.com/watch?v=Mgej6dy6PEM
A gyerek meg se érezte látszólag... de nem mindenki lehet mazochista:D én legalább is egyáltalán nem de szeretnék még vagy 6 lyukat a fülembe, ami piercingesnél elég drága ha összeszámolom.
Hallottam olyat hogy jegeljem le mielőtt szúrom, akkor tényleg nem fáj annyira?
Nehezen viselem a fájdalmat, bármilyen pici is. Sajnos. Ötletek?
Hát én otthon még nem szúrtam fület, szóval túl sok tapasztalatom nincs. Nekem 3-3 lyuk van a füleimben, de mindet vagy kozmetikus csinálta, vagy pedig a gyerekorvos (nem vicc :D).
Ha mindenképp otthon akarod szúrni, akkor szerintem ne magad csináld, hanem mondjuk kérd meg egyik barátodat/ barátnődet, hogy szúrja át neked, mert ha magadnak szúrod, szerintem az úgy fájdalmasabb. Te érzed, hogy mikor fáj, és akkor lehet h abbahagynád, vagy csak nem szúrnád olyan erősen stb. viszont ha valaki más szúrja neked, akkor ő nem érzi, hogy mikor rossz és így gyorsan át tudja szúrni.
Egyébként azt már hallottam én is, hogy a jegelés segít. Ha alulra szúrod, szerintem ott nagyon fájni nem fog, viszont ha a porcosabb részbe szeretnéd... szerintem ott érezni fogod picit.
17/L
Gyorsan kell és nem fog fájni.
És célszerűbb steril tűvel... :D Kb 5ft egy db, 1.2-eset kérj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!