Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg ilyen egyszerű és...

Tényleg ilyen egyszerű és fájdalommentes a fül lyukasztás?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=Mgej6dy6PEM

A gyerek meg se érezte látszólag... de nem mindenki lehet mazochista:D én legalább is egyáltalán nem de szeretnék még vagy 6 lyukat a fülembe, ami piercingesnél elég drága ha összeszámolom.

Hallottam olyat hogy jegeljem le mielőtt szúrom, akkor tényleg nem fáj annyira?

Nehezen viselem a fájdalmat, bármilyen pici is. Sajnos. Ötletek?

2010. aug. 3. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát én otthon még nem szúrtam fület, szóval túl sok tapasztalatom nincs. Nekem 3-3 lyuk van a füleimben, de mindet vagy kozmetikus csinálta, vagy pedig a gyerekorvos (nem vicc :D).

Ha mindenképp otthon akarod szúrni, akkor szerintem ne magad csináld, hanem mondjuk kérd meg egyik barátodat/ barátnődet, hogy szúrja át neked, mert ha magadnak szúrod, szerintem az úgy fájdalmasabb. Te érzed, hogy mikor fáj, és akkor lehet h abbahagynád, vagy csak nem szúrnád olyan erősen stb. viszont ha valaki más szúrja neked, akkor ő nem érzi, hogy mikor rossz és így gyorsan át tudja szúrni.

Egyébként azt már hallottam én is, hogy a jegelés segít. Ha alulra szúrod, szerintem ott nagyon fájni nem fog, viszont ha a porcosabb részbe szeretnéd... szerintem ott érezni fogod picit.

17/L

2010. aug. 3. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Én unalomból 5 lyukat csináltam a fülembe otthon. Lefagyasztottam a fülem jégkockával, ügy hogy nem éreztem a fülem. A biztosítótűt bekentem sebfertőtlenítővel, és egy határozott mozdulattal átszúrtam. Kész is!
2010. aug. 3. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, ott hogy biztosító, ott nem arra a ,,biztosítóra" gondoltam, de így hozta ki a gép
2010. aug. 3. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem 3 lyuk lett otthon csinálva,szerintem nem vészes sőt amit a piecinges csinált jobban fájt.addig masziroztam a fülem még el nem zsibbadt és a tesóm egy steril tűvel átszúrta..nem éreztem semmit!:)
2010. aug. 3. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Uuuuristen milyen kemenyek vagytok, en soha nem tudnam atszurni a sajat fulem, vagy maset. Ettol fuggetlenul nekem is volt 8 fulbevalom egyidoben, 5 az egyikben, 3 a masikban, de mindegyik lyukat kozmetikus,vagy anyukam csinalta (aki apolono) es egyik sem fajt.
2010. aug. 3. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyorsan kell és nem fog fájni.

És célszerűbb steril tűvel... :D Kb 5ft egy db, 1.2-eset kérj.

2010. aug. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!