14-15 évesen megengedett a púder és az alapozó használata?
Igen, persze. Mára már kitaláltak antibakteriális alapozókat, amik nem tömítik el a pólusokat és hagyják szellőzni a bőrt. Mindenképp ilyet használj iylen fiatal bőrre. És ahogy az előző válaszoló is mondta, minden nap alaposan tisztítsd meg az arcod, különben 30 évesen csak ráncokból fogsz állni!
:)
Na azért szerintem ezek a mai sminkszerek nem olyan rossz minőségűek, hogy ennyire öregítenének.
Sok mindentől függ, hogy mikor és milyen mértékben leszel ráncos. A stressztől is lehet, meg bármitől.
Nem lehet ráfogni a sminkre szerintem...
A púdertől és alapozótól max. a bőröd szárad ki és hámlik kicsit, akkor krémezd be minden este, esetleg reggel is. Ha megfelelő púdert/alapozót veszel akkor nem tömődnek el a pórusok és nem lesz gond. Ha hazaérsz mindig mosd le az arcodat és krémezd be. Ha otthon vagy ne sminkelj. Igyál sok folyadékot, mert az jót tesz az arcbőrnek. Napi 2 liter legyen meg.
A szemhéjtus pedig minimális, attól nem lesznek ráncosak a szemeid.
Összességében véleményem szerint nem lesz különösebb káros hatása a smink viselésének később :))
Nekem se lett semmi bajom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!