Mi a véleményetek a Műszempilláról? 2D-st szeretnék csináltatni Hogy müködik a tisztitása? Allergiás vagyok a porra, Növényekre, erősebb illatokra mert egyből rám jön a nátha, könnyezni kezdek Valamint nem kényelmetlen?
Nem kényelmetlen, szinte észre sem veszed.
Tisztítás elvileg úgy működik, hogy "lezuhanyoztatod", de nem erősen és nem akkor amikor frissen kész.Legalábbis nekem ezt mondta anno a pillás.
Nekem volt kb fél évig, de aztán úgy döntöttem nincs szükségem rá, elegem lett belőle. Egyébként időt nyer vele az ember a reggeli készülődéseknél, de nekem nincs energiám és időm töltésre rohangálni x hetente.
Nekem van 2d, tényleg sok időt elvesz az életemből ,hogy jráok töltésekre és pénzt is. De az a 2 hét amikor még szép és friss felbecsülhetetlen :D sokkal szebbnek látom benne magam és így smink se nagyon kell,látványos :)
mosni vízzel kell,nem fog lejönni ha megmosod :) amikor mosom arcom,reggel és este ugyanúgy megmosom pillám is .
nem kényelmetlen,ha normális méretben rakatod fel,tehát ne xxl hosszú legyen mert az már zavaró.
Mindenképpen rövidebbre szeretném
Van itt olyan aki Ugyanúgy Allergiás és van Műszempillája?
Egy erősebb nátha esetén nekem végem van a szememnek, alig birom kinyitni így félek csináltatni.. Valaki tapasztalat? 😅
2 vagyok én extrém allergiás vagyok! de szedsz gondolom te is antihisztamint,és használsz cseppeket is? mert anélkül én meghalnék.
Semmiben nem befolyásol engem a pilla,mármint kezelve van az allergiám így pillák is jól vannak :D persze kezeletlenül ne tetesd fel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!