Porcban lőtt fülbevaló?
Figyelt kérdés
2020 márciusában lövettem egy fülbevalót(porcba). Talán 1 hónap a gyógyulás ideje és utána szabad csak kivenni bár nem tudom pontosan de az a lényeg hogy miután kivettem láttam hogy a hátulján ilyen kis púp van vagy én nem tudom mi. Próbáltam nem tenni bele fülbevalót hátha történik vele valami de 3 hónap alatt semmi. Ezután most megint betettem mert most ha már egyszer kilövettem és sehogy sem akar beforrni akkor legalább szép legyen. Mit tudnék tenni hogy ez a púp eltűnjön? (egyébként nem fáj csak zavaró hogy ilyen csúnya hátul)2020. júl. 6. 00:17
1/9 anonim válasza:
A Pimple popper műsorban láttam egy ilyen esetet, egy lánynak a porcba lőtt lyukak keloidosan gyógyultak. És idővel egyre nagyobbra nőtt neki, majd évek múlva elment a Dr.-nőhöz, es kivágatta a keloidokat. :(
2/9 anonim válasza:
Ez a video az, habár én a TLC-n szikronizálva láttam. A lyuk mindkét oldalára nőtt neki keloid.
3/9 anonim válasza:
Most még csak valahogy így nézhet ki neked, de az első bőrgyógyászos video szerint ez folyamatosan nőni fog, és ha kivágják akkor is lehet, hogy újranő.
4/9 anonim válasza:
Ne idegesítsetek, nekem is lövetve lett négy éve, és fél éve lett rajta púp ami kezeléskor lemegy, aztán idővel ha nem fújom le, akkor visszajön. Akkor most ha kiveszem jobb lesz? Ugye nem kell kivágni?
5/9 A kérdező kommentje:
Hát eddig nem vettem észre hogy nőne. Nagyon megijedtem most. Nincs valami amivel be lehet kenni vagy le lehet fújni hogy ne nőjön?
2020. júl. 7. 11:42
6/9 anonim válasza:
Sziasztok! Kedves 4-es, mivel szoktad fújni a füledet, amitől javul az állapota?
Kemény, vagy puha a púp? Ha kemény, akkor az a porc túlburjánzása lehet, ami magától nem hiszem, hogy visszavonul.
7/9 anonim válasza:
Esetleg még az is lehet, hogy nem orvosi fém piercing van a fületekben, hanem bizsu vagy ezüst és ezekre allergizál.
8/9 anonim válasza:
Nekem ilyen gyógyszertári hidrogénperoxidos oldatot javasoltak. Hát nem tudom... Így tapogatásra se puhának, se keménynek nem mondanám. Általában akkor duzzad be, ha sokáig nem fújom le, aztán pár hét kezelés után nem is látszik, hogy ott volt.
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem egy ideig ezüst volt a fülemben de azt elhagytam és jelenleg (elvileg) orvosi fém fülbevalót viselek. A púpot azt inkább puhának mondanám mint keménynek.
2020. júl. 7. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!