Van ilyen nude smink?

Figyelt kérdés

Ez lehet, hogy hülyeség lesz. De gondoltam megkérdezem, mert nem vesztek vele semmit. Egy smink alapból is meg tudja változtatni az arcot, más kinézetet ad.

Van olyan nude smink, vagy hát ami ilyen szolidabb, ami szintén más kinézetet tud adni az arcnak?

Ha van, küldenétek videót, vagy képeket, hogy hogyan kell megcsinálni? :)

19 l

2020. júl. 5. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
2020. júl. 5. 20:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Jaj, de jók! Igen:)

Köszönöm szépen!

2020. júl. 5. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Am lehet nem jo amire gondolok, de pl:alapozo, korrektor ,puder, bronzosito, kis kontur, highliter, muszempilla, szajfeny az tud már változtatni.
2020. júl. 6. 16:06
 4/6 Metionin ***** válasza:
84%
Az olyan sminkek titka hogy előtte kontúroznak, aztán teszik rá a nude sminket.
2020. júl. 6. 16:44
 5/6 debii.tolgyesi válasza:
88%
Kevés szempillaspirál, szájfény elég. Vagy még egy kicsit ha “rászínezel” a szemöldöködre nem árt. Szerintem ennyi elég.☺️
2020. júl. 7. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen pl azok a csajszik akiket nézek yoztubon és többszáz feliratkozojuk van és ilyen kis bad bich naturelly baba arcuk van egy hozzá nem értő ember azt hinné hű de természetes alig van rajta smink tuti így kel fel reggelente, pontosan hogy nem kevés smink menyiség van rajtuk csak mert szolidabb naturálisabb föld színeket használnak. Én pl imádom a sminket szóval nem itélem el nehogy az jöjjön le csak mondom, én pl a natúrabb sminkben van orr kontúr, bronzer, highliter, primer,alapozobol se a legkevesebb hogy ne legyenek pórusaim mert azt szeretem ha már alapozót használok, szemhejamra melegebb bronz arnyalatok, vekonyabb tus,spiral, szemoldok gelel kiegeszites a szemoldok, ajakaimra szajfeny nudosabb színek. Szóval kinek mi, ez így felsorolva már extra műnek hathat mégis az teszi természetessé hogyan dolgozod el ezeket hogyan adagolod.
2021. jan. 31. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!