A fixáló sparyt a smink előtt vagy után kell felfujni?
Figyelt kérdés
Bocsi hogy ilyen butaságot kérdezek de még nagyon kezdő vagyok 😞
ushas the matte fixer. Ez a neve
Tényleg bocsi.... 😞😰
2020. júl. 4. 23:58
2/5 anonim válasza:
Utána kell, ne aggódj!
Jobb, hogy megkérdezted!
Sokan össze is keverik a smink előkészítővel :)
Alapozó előkészítőt az alapozó felvitele előtt, arctisztítása után; smink fixálót, meg akkor, amikor már a teljes szem/rúzs combo is rajtad van, amikor teljesen készen vagy a sminkkel :)
3/5 anonim válasza:
Utána, de őszintén úgy használd a dolgokat ahogy neked működik én ezt tanultam meg 10 év kísérletezés után.
4/5 anonim válasza:
Utána pont az a dolga hogy az elkészitett sminket fixálja
5/5 anonim válasza:
Alapvetően utána kell használni. Viszont volt, hogy én sminkelés előtt fújtam be vele az arcomat mert nekem úgy jobban bevált. Nem szerettem azt az érzést, mikor a kész sminkre fújtam. Ugyan olyan tartós lett tőle a sminkem. Tehát nyugodtan használhatod akár előtte is, baj nem lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!