Fülbevaló szúrás cimpába. Hogyan?
A fülbevalóm mellé szeretnék mégeggyet, kicsit feljebb. Miket kell beszereznem hozza? Hogyan csináljam? Egy magas fájdalomküszöbű embernek 10/mennyire fáj?
Ja, ne próbálj lebeszélni róla, nem fog sikerülni. :)
Lövesd ki valahol, mennyibe kerül, talán 1-2 ezer forint? :D
Amúgy meg steril tű patikából + fertőtlenítőszer, vatta, aztán hajrá.
Nem fájdalmas.
Bekened Betadinnel vagy orvosi alkohollal a szúrandó lyuk mindkét oldalát.
Egy tűt egy pillanatra gázlángba tartasz (öngyújtó is jó).
De csak egy pillanatra, nem szabad izzásig hevíteni.
Vársz pár másodpercet, hogy kihűljön.
Ha van steril injekciós tűd, az még jobb - gyógyszertárban kapsz.
Figyelj, hogy tapogasd össze a tű hegyét, és mehet a szúrás.
Én mondjuk megkérnék valakit, hogy szúrjon, magának tükörből nem tud olyan jól célozni az ember.
Én már 4-et szúrtam magamnak. Nekem 10/1-re fájt, komolyan pedig nem éppen magas a fájdalom küszöböm.
Kell hozzá egy sterílrű (a vastagabb), 70%-os alkohol a gsógyszertárból, de biztos jó a Pálinka is. :) És egy orvosifém vagy ezüst fülbevaló.
Jegeld a füled 10 néhány percig. Jelöld a lyuk helyét egy filccel utánna szúrd át,aztán mehet bele a fülbevaló. Minden nap töröld át a lyuk körül egy vattakorongal és alkohollal.
6-os vagyok
Nekem nem gyulladt be, igazából hogyha valahova elmész belövetni ott is bejelölik tollal vagy valamivel. Ha mégis félsz hogy begyulladhat ezt a részt kihagyhatod csak nagyon figyelj oda hogy jó helyre szúrd. Még annyi hogy a fülbevalót és a tűt én beleáztattam az alkoholba mielőtt szúrtam.
Köszönöm a választ. :)
Egyébként a cimpába nincs olyan "veszélyes" ideg, amit hogyha eltalálok baj lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!