Füllyukasztás vagy belövés? Melyik a jobb szerintetek és miért?
Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 21:17
A kérdező szavazást indított:
Lyukasztás
Belövés
34 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ha fertőtlenítve van a tű,otthon is nekik álhatsz.
Nekem mind két fülem zsákvarró tűvel lett átszurva.
Egy percét se bánom😅♥️
18L
2/8 anonim válasza:
A belövéshez való fülbevaló drágább, ezért szerintem a lyukasztás a jobb.
3/8 anonim válasza:
Ja de amugy, az egyeshez hozzáfűzve: nekem van itthon hozzá gépem meg minden, de simán megcsinálnám egy tűvel is jól lefertőtlenítve.
Kettes voltam
4/8 anonim válasza:
Én ma csináltattam 3mat.Úgy lőtték be, azt nem mondom, hogy nem fájt, de nem is volt kellemes.Ki lehet bírni.Nekem bal fülemben 2, jobban 5 van és mindet lövettem.
5/8 anonim válasza:
A belövőpisztoly kevésbé precíz és jobban roncsolja a szöveteket. Én annak idején 3+2 lyukat lövettem (nem egyszerre), úgy szerettem volna, hogy egy vonalban legyenek, de mindegyik össze-vissza áll a pisztoly miatt, hiába voltak jó helyre bejelölve a belövés előtt.
6/8 anonim válasza:
Porcba mindenképp lyukasztás, egyébként mindegy. Illetve cimpába ha babakori fülbevalóról van szó, akkor a belövés. Anyukámnak szúrták még anno és olyan ferde a lyuk, hogy nehéz fülbevalót cserélni. Mert ugye nyilván egy kisbaba jobban mocorog közben, és a sima lyukasztás gyorsabb, mindenképpen egyenes lesz a lyuk.
7/8 anonim válasza:
Ötösnek, huha nem tudom neked ki csinálta, de akkor nagyon nek volt prof. Meg lehet pisztollyal szépen, egyenes vonalban csinálni, csak helyesen kell tartani a pisztolyt. Legalábbis én meg tudom csinálni
8/8 anonim válasza:
Lyukasztás, orvosi tűvel, hivatásos piercer végezze el! Az otthoni úgy félre is sikerülhet, hogy maradandó nyoma, fájdalma marad. Pisztoly belövéssel pedig szöveti roncsolás léphet fel, ami ugyancsak nagy rizikó! Manapság már magát a sima fülbevalót (labret) is sokan inkább szúratva és piercerrel, piercinggel tanácsolják!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!