Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak nekem ilyen büdös a Star...

Csak nekem ilyen büdös a Star Nature görögdinnyés parfüm?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy Star Nature görögdinnyés parfümöt ami borzasztó. Nem is hasonlít a dinnyére hanem ilyen mű szaga van de nagyon. Mit kezdjek vele? Ha valakinek van ilyenje megmondaná hogy csak nekem ilyen büdös vagy másnak is?
2020. júl. 1. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen illatúban nincs viszont a vattacukros nekem is nagyon alkohol szagú lesz ha 2nel többet fujok magamra.
2020. júl. 1. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
A star nature összes rettenetesen ócska és büdös. Nem is értem hogyan lehet parfümnek nevezni. Bocs mindenkitől aki szereti. Egyszer kaptam egy vattacukrosat, elfújtam a wc-be. Arra jó volt.
2020. júl. 2. 00:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nkm eddig mindegyikbol van de csak ez a dinnyes rossz
2020. júl. 2. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
67%

Én nem vagyok egy márkás parfümgyűjtő, van hasonló árkategóriájú illatom, de az kb 1000 Ft-hoz képest jó is. A Star Nature márka szerintem is borzasztó gagyi, nem lep meg egyáltalán, ha műnek érzed.

Ajánlom helyettük pl az Adidas parfümjeit. Drágábbak, de tartósabbak és sokkal kevésbé műszagúak.

2020. júl. 4. 15:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2020. júl. 18. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!