Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nőként "hordhatok" férfi...

Nőként "hordhatok" férfi parfümöt vagy nagyon érződne?

Figyelt kérdés
(Nem feltétlenül a legerősebb, "benzinszagúra" gondolok.")

2020. jún. 2. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked tetszik akkor simán.

Hisz manapság vannak uniszex parfümök is és sokszor van hogy néhány férfi parfümnek nőies az illatva és fordtíva.

2020. jún. 2. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Van ismerősöm, aki például folyton férfi dezodort hord, mert csak az hat neki. Rajta nem érződik.

Egyébként márkától, illattól függ, hogy rajtad mennyire érződne mondjuk utcán. De sok illat már uniszexnek is betudható.

2020. jún. 2. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem, hogy egyáltalán miért akar egy nő férfi parfümöt magára fújni? Nem találsz magadnak egyet sem a női részlegen? Segítsek? Barátnőid nem tudnak neked segíteni?

Iszonyat gáz, már bocsi. Leszbikus vagy? Vagy férfinak hiszed magad? Ha majd lesz gyereked ilyen mintát szeretnél neki átadni?

Anyukád is folyton férfi parfümöt, vagy férfi ruhát hord? Vagy otthon férfi uralom van, és ezért vonzódsz nőként a férfi dolgokhoz?

Komoly lelki háttere van annak, ha valaki nőként a férfiaknak kínált dolgokat akarja magának megvenni és használni.

2020. jún. 2. 20:31
 4/8 A kérdező kommentje:

Szia engem nem zavar ha neked ez gáz, számítani kell ilyenre is.:)

Szeretem a férfi illatát, ennyi, miért ne hordhatnám akkor magamon? Ez mióta leszbikusság?

És betonbiztos vagyok abban, hogy bármilyen férfi dolgot is rakok magamra, én Nő maradok.:)

Nincsenek barátnőim és gyerekem főleg nem lesz a jövőben. Csak férjet szeretnék. Oh, hova is jutottunk egy parfümből.:D

Nyugodtan lehet lelki háttere, hiszen minden döntésünknek van kisebb vagy nagyobb (háttere), nem igaz?:)

Köszönöm a te véleményedet is.

2020. jún. 2. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, pl. a Bvlgari Aqua Marine-t én is néha magamra fújtam amíg barátomnak volt. Van egy csomó uniszex illat CK, Trussardi, Gucci, szóval a nagy márkák is ráálltak a trendre.
2020. jún. 2. 22:43
 6/8 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem se gáz, egy parfüm tud tök különböző illatot adni férfi és női bőrön, simán lehet hogy a férfi illat egy nőn olyanná alakul, hogy az isten meg nem mondaná hogy az férfi és van női parfüm aminek durván pasiszaga volt rajtam... pl. kaptam egy elvileg női parfümöt ami konkrétan mocsárszagú rajtam de a barátomon meg teljesen jó grapefuit-szerű lett. Fordítva meg neki is volt olyan parfümje, amit mindig ki akartam próbálni hogy hogy szaglik rajtam csak lekéstem róla mert kifogyott :D az unisex parfümökről meg ne is beszéljünk, ma már egy csomó van.
2020. jún. 3. 14:02
 7/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Vicces, mert egy nagyon jó női barátom adott úgy fél éve egy üveg parfümöt (neve mist nem ugrik be). Rajta is rajtam is más illata van. :))) Teljesen uniszex a termék, mindkettőnkön másképp érződik. :))) Tehát nem, nem gáz. :)))
2020. jún. 5. 09:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Parfümtől függ, van amelyikről eleve senki meg nem mondaná hogy nem női.

Viszont a szag érzékelés eleve egy nagyon furcsa dolog, ehhez jön még hogy az agyunk tele van prekoncepcióval, tehát ha látunk egy nőt és megérezzük az illatát, akkor ezt alapból női illatnak érzékeljük. Nagyon extrém módon kell férfiasnak lennie ahhoz, hogy észrevegyük, hogy valami nem stimmel.

2020. jún. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!