Szerintetek hogyan fessem ki a szemem? (kép)
Figyelt kérdés
csak spirált használtam eddig így.
Szeretnék valami feltűnőbb sminket de nem tudom mi lenne nekem a jó.A hajam sötétbarna színű.
18/L
2010. aug. 1. 23:02
11/19 anonim válasza:
elöször is nagyon szép a szemed :)
másodszor igaza van annak aki aztmondta,hogy túl sok a spirál..
amugy szerintem húzd ki picit cicásan felül szemhéjtussal nagyon szépen kiemeli :)
12/19 anonim válasza:
:O:O nekem is ilyen szemem van csak a "széle" vastagabb :D
14/l
13/19 anonim válasza:
Szerintem az ilyen smink jól állna neked, Egyszerű, de szép. És tényleg szerezz be egy ú spirált.
15/19 anonim válasza:
* Ja és vessző helyett pont. Sorry már fáradt vagyok és nem megy az írás :)
16/19 anonim válasza:
sürgőssen válts spirált! rimmel arany tetejűt vegyél kb. 2200
17/19 anonim válasza:
Szerintem ez jól állna: [link]
18/19 anonim válasza:
uristen nem kéne egyi spirál rá
ez igy gusztustalan
19/19 anonim válasza:
Hát a spirál tényleg nem jó.De, ha nincs pénzed másikra vagy még sok van benne és nem szeretnéd kicserélni, akkor csináld azt, hogy szempillafésűvel kifésülöd a szempilláid és utána egy kis vizes fültisztítóval a csomókat, vagy ahol túl sok a festék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!