Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért mondják a férfiak a...

Miért mondják a férfiak a nőknek, hogy smink nélkül szebb vagy?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés nemcsak engem érint, hanem sok más nőt is.

Vannak férfiak, pl. a férjem, akik szt mondják, hogy smink nélkül szebb vagyok. De hölgytársaim nyilván tanúsíthatják, hogy ők is kaptak már ilyen megjegyzést. Közben a valóság az, hogy egy jól elkészített, nem túlzó, előnyös smink kivétel nélkül mindenkit szebbé tesz, még a leggyönyörűbb nőt is. Akkor miért mondanak ilyet a férfiak? Én is egyértelműen szebb vagyok kisminkelve, bár tény, hogy anélkül is teljesen vállalhatóan nézek ki. Nem szoktam túlzásokba esni, de a férjemnek már egy kis szempillaspirál is "sok". Mi lehet ennek az oka?

2020. jún. 25. 19:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én észrevételeim: olyankor mondják ezt, mikor a nő nem tud rendesen sminkelni, vagy mert a technikával van a baj, vagy a használt termékek minőségével, vagy egyszerűen nem áll jól pont az a smink az adott nőnek. Ők ezt nem tudják így megfogalnazni, mert nem értenek hozzá. Csak azt látják, hogy valami nem stimmel, ezért rámondják, hogy jobban néz ki inkább smink nélkül. Ami igaz is lehet, mert egy rossz smink simán elcsúnyít egy szép arcot. De! Érdekes ugye, hogy ha egy alkalomhoz és a nő adottságaihoz mérten előnyös, profi termékekkel, profin, szolidan kisminkelt nőt látnak, az nagyon is tetszik nekik. Főleg, hogy meg sem bírják állapítani, hogy ki van sminkelve a nő.

Az megint más kérdés, ha egy férfi önbizomhiányból azt mondja a nőnek, hogy ne sminkeljen, nehogy véletlenül még csinosabb legyen. Meg ugye pénzbe is kerül a minőségi smink cucc, nem akarnak erre költeni.

[link]

Nézd meg ezt a nőt. Soha a büdös életben nem venné észre egy férfi, hogy ki van sminkelve. Ők azt képzelik, hogy ez a természetes arc és ami ez után jön, csak az lesz majd a smink. Nem kell mindent elhinni, figyeld csak meg a valóságban.

2020. jún. 26. 15:35
 12/15 Metionin ***** válasza:
100%
Mert sokszor azt hiszik, hogy a natúr smink a sminkmentes arc. Egy megfelelő (!) smink mindenkit szebbé tesz.
2020. jún. 26. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,ahány ember anyi szokás ahogy a mondás tartja,vannak férfiak akik nagyon egyszerű emberek és nekik valóban akár jobban tetszet ha nincs a lányon semmilyen dekorkozmetikai termék, és vannak olyan fiuk, akiknek kifejezetten tetszik akár egy erősebb szemhangsulyos smink, vagy egy természetesebb ami frisebb külsőt ad,nők/lányok közt is van olyan aki nem tudja magán elviselni a sminket,és nem is áll neki jol pl az erős szemsmink, és vannak akiknek meg a mindenapjuk része,én is már megkaptam egyszer egy fiutol hogy szebb vagyok a nélkül, de sminkel is jol nézek ki vagy vannak olyan napok amikor egyenesen embert farag belőlem szoval nem kell mindenkinek a szavára adni.
2020. jún. 27. 16:29
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Valamelyik vicc portálon volt egy kép, ami azt szemlélteti, hogy a "no make up make up" hiszik azt kb, hogy sminkmentes arc. Nagyon vicces volt.

A tényleg sminkmentesre, meg, hogy beteg az illető.

A full glam sminkre mondták, hogy van rajta smink és taszító.

És ez kb igaz a legtöbb férfira szerintem.

2020. jún. 29. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha meg azt mondanák, hogy hát drágám, szebb vagy te azért sminkkel, akkor meg az lenne a baj, hogy nem fogad el a párod természetes “állapotban”...

Komolyan semmi sem jó már.

2020. júl. 4. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!