Mit tesztek smink felhalmozás ellen és mit gondoltok, hogy sok sminkesnél, influencernél is ez van?
Nálam közel sem annyi, de mindig azt szoktam, hogy kupon napokon bevásárolok és akkor egy évig, félévig elég lesz itthonra. Meg közben japok, tesztelésre is egy-kettőt, aztán mindig több van, mint kellene, dupla annyi. Meg sokszor be sem válik igazán. Arclemosóból, testápolóból is sok van itthon.
Most meg féléve lassan itthon vagyok, nem sminkelek és így meg végképp. Amúgy a sminkek beszáradnak, megromlanak, körömlakkok is. Igyekszem sötét helyen tartani, amit nem használok, nem felbontani... Csak hát elég nekik ez a mostani idő, aztán beszáradnak.... Március óta nem is veszek semmi ilyet! Tök jól kibírom. Olajos, por állagú cuccok alig romlanak. Többi max. 2-3 éves.... Szempillaspirált az kidobom korábban, fél év, arra figyelek... De elhatároztam, hogy ezentúl amíg el nem fogy, nem veszek újat. Ezt mind magamnak veszem 16 éves korom óta és nem kevés pénz...
Van sok, ami nem vált be, allergia, vagy szimplán annyira ratyi, hogy nem nyúlok hozzá... A másik, hogy már sokszor drogériában felbontogatják ezeket, már ott beszárad, megváltozik az állaga... Abszolút nem garancia a minőség... Én meg alig sminkelek... Most annál is kevesebbet!
De! Sok sminkesnél látom, hogy szekrénynyi smink cucca van, 100 darab alapozója... Na azokat, sem hiszem, hogy határidő után kidobja, sőt boldogan meséli, hogy ez 8-10 éves, már nem kapható, de jó amúgy.... Meg 6 éves arckrém, azóta őrzöm. De alapból tök régi cuccai vannak... De ez majdnem az összesre ogaz, meg akinek nincs naponta 10 vendége, nem fogy el...
Hűtő amúgy jó ötlet, csak anyám nem engedi...
Utánanézek annak a terméknek amiből újat szeretnék vásárolni megnézem az összetőveket tartalmaz e pirosat ami gyakran illat anyag,vagy bőr irritálo lehet ha olyat tartalmaz nem veszem meg,ezt krémánián szoktam utána nézni, ami bevált azt újra szoktam vásárolni.
Mivel tudatosabb lettem 17 éves koromra lassan hogy csak olyan terméket kenek a börömre aminek korrektek az összetevői és jol funkcionaljon az adott smink termék ne a csomagolása legyen a lényeg meg hogy sok sminkem legyen hanem mondjuk inkabb legyen max 1 fioknyi de valoban mind minőségi,sajnos én is bele estem anno abba a hibába random vásárlásgatásbol nagyon sok volt és minden baromságot meg vettem tanultam belőle így már nem hiszem hogy nagy felhalmozodas lesz a vége de majd így is fogok szortirozni mi az ami lejart esetleg vagy amiből már nem kell stb.
Utána nézés, tudatos vásárlás hogy mi áll jol nekem mi az ami valoban teljesit a sminkben már ezek szerint vasarolok nyilvan meg mindig megtortenik hogy elcsabulok neha egy egy ruzsnak vagy palettanak de nem veszek silányat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!