1D vagy 2D szempilla?

Figyelt kérdés

Holnap megyek először de nem szeretnék "seprűt",de látványosat szeretnék, tehát ne sima szempilla spirálnak nézzen ki,ha már ennyit kiadok érte (diákmunkán gyűjtöttem rá)

Tudom hogy majd a szakembert is meg kell erről kérdezni ,csak érdekelnek a vélemények, tapasztalatok.

Melyiket ajánljátok ez esetben? Köszi

19/L

2020. jún. 8. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem erre a lány holnap okosabbat tud neked mondani, mert nem tudjuk milyen az arcod :)

Én szőke hajú kék szemű nagyon világos bőrű vagyok, és nekem az 1d is nagyon látványos volt, imádtam. Sajnos allergiás lettem rá. :(

2020. jún. 8. 22:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod! :)

Remélem nem leszek rá én se allergiás meg hogy nem gyullad be a szemem,mert évek óta szeretnék :)

2020. jún. 9. 03:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egy hete kértem időpontot pilláshoz azt mondta elsőre 1-2D de inkább a 2 mert az egy már majdnem hogy csúnya a többihez képest. Ha megcsináltattad megírnád nekem mennyibe kerül? :)
2020. aug. 18. 17:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Nekem végülis 1D lett először, másodjára 2D :)

Nekem vidéken az 1D első 8000volt, utána 5000 a töltés,4 hétig simán bírja és szép nagyon :)

2020. aug. 20. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!