Az mennyire gáz, ha gimnazista léttemre max szempillaspirált és rúzst rakok fel sminknek? De ez is ritkábban. Sokszor nem sminkelem magam.
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 18:35
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én csak szempillaspirált használtam 😄 Azt még hozzáfűzném, hogy tesis létemre voltak úszás óráim aztán én örültem annak hogy nem olyan felismerhetetlen voltam "smink" nélkül mint az osztálytársnőim többsége😂
3/10 anonim válasza:
Nem gáz. Ha te így érzed jól magad akkor teljesen rendben van.
Én mindig sminkelek ha megyek valahova mert én így érzem jól magam:)
4/10 anonim válasza:
Nem gáz. Ha körbenézel a gimiben, ott is a gimisek jó része nem nagyon sminkel, vagy minimálisan. (legalábbis az én sulimban ez a helyzet - van, akik kevésbé sminkelnek, vagy nem is, illetve vannak akik jobban sminkelnek)
6/10 anonim válasza:
16 vagyok, nekem is a max. a spirál és a rúzs.
De én úgy vagyok, hogy valakinek nagyon jól áll az erősebb smink is, valakinek pedig nem, mindenki legyen úgy ahogy szeretné <3
7/10 anonim válasza:
Az a gáz, aki gáznak tartja, ha valaki fel akarja vállalni a valódi külsejét.
8/10 Vanitas válasza:
Van aki felnőttként sem sminkel, többek között én sem ha nem muszáj...
9/10 anonim válasza:
Nem tudom miért gondolkozol ezen hogy gáz e,ha te nem érzed szükségesnek a sminket,vagy nem szereted sminkelni magad esetleg a böröd nem birja,akkor felesleges elgondolkodni a kérdésen,semmi sem kötelező ahogy a smink főleg nem,ez izlés kérdése ki igen ki nem,én sminkelek,az hogy más lányok mit csinálnak nem érdekel,fogd fel te is így,ahogy jol érzed magad gondolom te az a fajta tipus vagy aki max alkalmakor sminkel amivel semmi baj nincs.
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, én is így sminkelek suliba. Te így érzed jól magad akkor így sminkelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!