Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Wishen hogyan tudom kiválaszta...

Wishen hogyan tudom kiválasztani, hogy melyik fülbevalót szeretném a képről?

Figyelt kérdés
Most töltöttem le a wisht, még ismerkednek a használatával. A lényeg az, hogy van egy fülbevaló, amit szeretnék, a terméknél a képen viszont nyolc különböző pár fülbevalót mutatnak, amiből én az egyiket szeretném csak, a megrendelés is egy párra vonatkozik, azonban ha rányomok a vásárlásra, nincs olyan opció, hogy kiválasszam, hogy melyik kellene. Csak méretet lehet választani, azt se nagyon értem, elvileg 1,6,7 méretéből tudnék választani.

2020. jún. 1. 12:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Általában a képeken/leírásban van sorszámozva, és a méretszámok a sorszámok szoktak lenni. Nem mindig van amit keresel, de ugyan azon terméket több eladó is hirdeti, érdemes mindig alaposabban keresgetni, mert olykor van, hogy ugyan az a termék ingyenes, de szállítási díja magas, míg van, hogy a terméke pár száz forint szintén ilyen szállítással, illetve van, hogy többszáz forint, de free shipping, tehát nincs szállítás. Aztán figyeld, hogy ne igényléses termék legyen.

Érdemes a megvenni kívánt dolgot kedvencnek jelölni, majd tovább keresni ugyan azt és mindegyiket, ahol megtalálod, kedvencnek jelölni, majd utána nézni, hogy hol éri meg jobban árban, majd ha már kiválasztottad, rendeld meg, és kézhezvétel után törölheted a kedvencekből. Figyelj oda a szállítási időre és a lekövetésre, mert ha azt írja, hogy átvetted de közben nem, akkor írni kell nekik és a pénzt visszakapod, ha valóban nem jött meg az áru(sajnos nem 100%-ban adja vissza mindegyik, de általánosságban igen).

2020. jún. 2. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!