21/27 A kérdező kommentje:
nem is arra gondoltam hogy jól sminkelek!
És köszönöm a válaszokat!:)
2010. júl. 30. 16:11
22/27 anonim válasza:
samalé romálé hophop dzsámó dzsidzsáré
23/27 anonim válasza:
XD
Szörnyú, ki ne menj így az utcára! Ezeket úgy imádom/utálom. És csodálkoznak amikor az utcán minden 2. ember beleröhög a képébe.
Tanulj meg bánni a tussal!
24/27 anonim válasza:
a tusvonal végét el kéne vékonyítani, és lehetne egy kicsit ívesebb a vonal : ) és ez a 'cicaszem' divat. igaz, nem utcára hanem inkább bulikba, de rengeteg lányon látom nap mint nap. bár szerintem neked a halvány, fehéres szemhéjpúder jobban állna mint a tus. de te tudod (:
25/27 anonim válasza:
Ez nem is tus hanem szemceruza. lol
26/27 A kérdező kommentje:
Örülök hogy senkinek nem tetszik a "tudományom" de legalább nem fogtok megkérni hogy fesselek ki titeket.XD
Na páh
2010. júl. 30. 23:13
27/27 anonim válasza:
Hát szerintem... csak próbálj ki valami újat.:D Pl.. nagyjából úgy mint ahogy az enyém van:) És a többieknek meg köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!