Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok! Melyik parfüm érződik...

Csajok! Melyik parfüm érződik sokáig?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta keresek olyan parfümöt, ami órák után is erőteljes, de nem folytogató. És árban sem a csillagos ég. Tudánok mondani ilyen csodákat?

2020. máj. 23. 23:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

abercrombie & fitch first instinct parfüm :)

nem annnnyira nőies, mint egy chanel, de iszonyú tartós!

2020. máj. 24. 00:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem mindenképp :)
2020. máj. 24. 00:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az oriflame amber elixirje ilyen (az arany). Nem épp egy nagy márka, de meglepődtem rajta, bőrön is, ruhán is meglepően soká megmarad. Tovább, mint némelyik drogériás nagyobb márka.
2020. máj. 24. 02:42
 4/6 anonim válasza:
24%

Playboy: play it sexy

Kellemes, édes illata van. A rossmanban vettem egy-két hónapja, akkor minden parfüm fél áron volt, de most is van ott akció.

2020. máj. 24. 14:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2020. máj. 26. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mugler-ek általában levakarhatatlanok, legalábbis a régiek, az Angel-ek, Alien-ek.
2020. máj. 26. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!