Sminkkel vagy anélkül?
Figyelt kérdés
Az alapozó, szempillaspriál és egy kevés pirosító sok első randira?2020. máj. 22. 17:00
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem, de mondjuk én mindehová full sminkben megyek mert alapból csunya az arcom, szempillám, szemöldököm alig van, szóval a műszempilla is nálam mindennapos.
Ha szép lennék természetesen is, akkor nem használnék enny cuccot, de te tudod, hogy mennyire vagy magabiztos smink nélkül (pl én semennyire)
De szerintem egyáltalán nem gáz ha teszel fel sminket.
2/6 anonim válasza:
Szerintem randira úgy menj, ahogy alapból kiszoktál nézni a mindennapokban. Ha soha nem szoktál sminkelni akkor felesleges.
Ez a smink mennyiség egyáltalán nem sok. Én a hétköznapokban alapozót, pudert, szempillaspirált, bronzositot, higlightert használok. Mellé még vagy rúzst vagy tust.
3/6 anonim válasza:
Teljesen normális. Egyátalán nem tartom soknak ha te jól érzed magad benne és feltételezem, hogy az úr sem ezt fogja nézni rajtad. Szóval ezzel kapcsolatban ne izgulj🤫❤️
4/6 anonim válasza:
Ilyen kevés sminket nehéz “kiszúrni” egy nőn.De pont tökéltesnek tartom
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok. Csak a pirosítóval tényleg vigyázz, annyira utálom, mikor valaki úgy néz ki, mint aki szinte beleverte a fejét a pirosítóba. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam^^ Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2020. máj. 22. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!