Kedves sminkkedvelő hölgyek! A Nyx, MAC vagy Makeup Revolution termékei a jobbak? Ez egy kicsit hosszú lesz.25F
Édesanyámnak Anyák napjára sminkkészletet szeretnék venni. 4 dolgot szükséges tudni róla:
1) Nagyon szép nő
2) A bőre világos
3) Az arcbőre száraz, vörös altónusokkal.
4) Egyszerű az ízlése, szóval highlighterrel, kozmetikai csillámmal és kontúrpalettával nem akarom kiszúrni a szemét.
Mindezeket figyelembe véve az alábbi termékekre lenne szükségem: egy primerre arcra és szemhéjfestékhez, egy korrektorra, egy szemhéjfesték palettára, egy alapozóra, egy könnyen kezelhető szemhéjtusra, egy szempillaspirálra, egy szemöldökceruzára, és egy matt vagy szaténfényű rúzsra valamint mindezekhez egy-egy felvivő ecsetre (a rúzst kivéve természetesen). Kérlek, segítsetek nekem, mert totál tanácstalan vagyok, amint látjátok, és mindezt ráadásul meglepetésnek szánom! A hasznos válaszokat előre is köszönöm!
Mást is lehet ajánlani?
BH Cosmeticsnek nagyon jó palettái vannak, többféle árnyalatban.
Macnak jók az alapozói, korrektorai. De szerintem mást nem érdemes tőlük venni, nem éri meg az árát. Van, ami kifejezetten csalódás volt nekem, pl. pirosítók. A pár száz forintos Essence is jobb.
Ecsetből vehetnél készletet. Notinon vannak jók.
Használ egyáltalán anyukád tust? Ha nem, akkor nem vennék.
Szempillaspirált használ? Mert én abból pl. ragaszkodom a jól bevált márkámhoz. Nem szeretek már mással kísérletezni.
szemhéjtusból én is a Nyx Epic Ink Linert ajánlom
Macnek a szemalatti korrektorát használom, az nagyon jó viszont látatlanban az árnyalat miatt ne te vedd meg
szemhéjfestékből a Make Up revolutionnek vannak nagyon jó palettái, ezek elég olcsóak, a Nyxnek is jók, ami picit drágább de szintén nagyon jó The Balm. vegyél valami természetes színösszeállítást neki.
szempillaspirál: én a Loreal Volume million Lashest használom már vagy 10 éve és jobbat még nem találtam.
Ecset: Real techniques.. középárkategória de jó
Fixáló Sprayből NYX-et használok, egész jó de inkább MAC-et vennék
Viselné amúgy ezeket?
(Ha neked kell, nem gáz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!