Pár hónapos helix piercingemet ki tudom cserélni magamnak?
Figyelt kérdés
Február végén szúrattam a helixem, minimálisan fájdogál, ha valami erősebben ér hozzá, de semmi komoly gond nem volt vele. Viszont a piercingből kiesett a kő, így mindenképp másikat szeretnék rakni.
Attól félek, hogy ha ezt kiszedem, akkor egyedül nem fog sikerülni visszaraknom, mert egyik barátnőm egy tisztítás erejéig tudta kivenni, és egyből heg lett a lyuknál.
Próbáljam meg magamnak kicserélni vagy inkább várjam meg, míg kinyit a szalon a ahol szúrattam? Mik a tapasztalatok viszonylag friss piercing cseréjénél?
2020. máj. 14. 14:45
1/3 anonim válasza:
Hát kicserélhedd te magad is.
De előtte le kell fertőtlenítened, kivenned majd újra lefertőtlenítened és beletenni az új ékszert.
Kb minden nap fertőtlenítsd majd amíg gennyezik és nem kéne lennie semmi problémának!
2/3 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha a piercinges cseréli. Ott adott a tiszta környezet, jobb esetben. Viszont ha megvan, amit az #1 írt, akkor te is megpróbálhatod.
3/3 anonim válasza:
Hidrogén peroxidot vegyél a patikában. Azzal a piercinget és a lyukat is öblítsd át, töröld át vattával. Nincs ennél jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!