Mozgassam-e a helix piercingemet vagy ne?
Tudom, sok ilyen kérdés van már, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mi legyen, mindenhol mást hallottam. Holnap lesz 1 hete, hogy szúrták, karikát raktak bele, a piercer azt mondta, hogy forgassam el 15-15 fokra, de ne többre. Na mostmár ez nem igazán ment ugyanis fáj, eléggé kellemetlen. Utánaolvastam, 10/9 angol weboldalon/videóban azt mondták, hogy nem szabad piszkálni, tologatni, forgatni, mert azzal csak folyamatosan felszakítjuk a sebet, így hosszabbítjuk a gyógyulási időt.. De tegyük fel, nem forgatom, akkor nem fog ránőni a bőr vagy ilyesmi? Illetve, ha tényleg mozgatnom kéne, akkor elég az, hogy fel majd le hajtom a karikát(mert ez sokkal “kellemesebb” mint forgatni) vagy az nem egyenlő a forgatással?
Bocsánat a sok kérdésért és ha esetleg hülyeséget írtam, csak nem szeretném, hogy valami baja legyen a jövőben...
10 db fül piercingem van. Mindegyiket mozgattam, nem lett semmi baja egyiknek se! :)
Szóval ha mozgatod, abból nem lessz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!