Nagyon sápadt, fehér bőrre milyen alapozót vagy korrektort ajánlottok?
Nekem extrém fehér bőröm van (ráadásul durván száraz). Ami nekem olcsóbb kategóriából bevált:
-Maybelline fit me alapozó 100-as árnyalatban: ez egy matt alapozó, szóval mindenképp alá kell hidratálni, fedése inkább gyenge-közepes, de jól építhető, mindenképp nedves szivaccsal érdemes felvinni.
-Makeup Revolution Matte Base folyékony alapozó F3 árnyalatban, ugyananaz igaz rá, mint az előzőre
-Makeup Revolution stick alapozó F1 árnyalatban: ez az új kedvenc, kicsit zsírosabb állagú, szóval nagyon zsíros bőrre nem ajánlanám, de ha nem vészes a helyzet primerrel és púderrel tök jó lehet. Mindenképp alapozóecsettel tanácsos felvinni, már egy rétegben is inkább erős közepes a fedése, de full fedésig építhető. Kiemeli a száraz részeket, szóval hidratálni muszáj alá. Én Pinkpandáról rendeltem.
Korrektorból pedig szintén fit me, vagy a Catrice-nek a legvilágosabbja, viszont a nagy kedvenc nálam a Maybelline Instant Anti-age Eraser 00 árnyalatban (ez világosabb az összes felsorolt alapozónál, szóval szem alá, karikákra nagyon jó, ha csak bőrhibákra használnád, lehet érdemes az eggyel sötétebb árnyalatot választani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!