Lányok/ fiúk szerintetek túl sok smink ez minden nap?
Figyelt kérdés
Korrektor, alapozó, szempillaspirál, fehér szemceruza, szájfény. Csak így érzem magabiztosnak, vonzónak és szépnek magam. Az utcán is csak így kapok aranyos pillantásokat.
16/L
2020. máj. 11. 21:49
1/7 anonim válasza:
Ha az alapozót mértékkel használod szerintem nem.
2/7 anonim válasza:
A szemceruza nekem nem tetszik,de ha mértékkel használsz mindent akkor teljesen oké.
3/7 anonim válasza:
Én is azt mondom hogy ha mértékkel használod akkor nem sok. Én ennél több mindent használok (kivéve szemcerka) és sose néztem még ki műnek.
4/7 Sunshinedoll válasza:
Ezt inkább látni kéne mondjuk fotón vagy élőben, mert ez így semmit nem mond :D
Amúgy nincsen túl sok, a "túl sok" az mindig egyéni ízlés kérdése, hog mi a túl valamilyen. A semmihez képest nyilván sok, igen.
5/7 anonim válasza:
Ha belegondolsz nem sok...a korrektor és alapozó ha szépen eldolgozod szinte láthatatlan, csak szebbé teszi az arcbőrt. A spirál és a szájfény az olyan basic termék (én ezt a kettőt használom mindennap). Egyedül a szemceruza ami picit talán hanyagolható lenne, de még az sem túlzás.
6/7 anonim válasza:
HÁÁÁT... Azt nem tudom, hogy "az utcán" miért is kéne "aranyos pillantásokat" kapni.
Anyukád mit mond?
7/7 anonim válasza:
Abszolut nem sok,no makeup makeup szerűen hangzik ez a pár termék,én ennél többet használok hétköznap mégse vakolatszerűen sminkelek,az alkalmazás fontoss és a menyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!