Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lecsúszik a szemem vége, mit...

Lecsúszik a szemem vége, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Ez így hülyén hangzik, de megpróbálom elmagyarázni:

Reggel, mikor felkelek, van egy szép "íve", formája a szememnek. Kisminkelek. Látszik a cicaszem, a szemhéjfesték. A szemöldököm íves. Majd ahogy eltelik pár óra, "lecsúszik" a szemem, konkrétan a vége legörbül, ráhúzódik a bőr, a szemöldököm "kiegyenesedik", a szemhéjfestékből meg szinte semmi nem látszik, összesen a cicaszem "vége". Elég kellemetlen, mert így nem lehet sminkelni. Hiszen megtervezni sem tudom a sminket. Néztem ilyen hooded eyes-ra sminktípusokat, de az sem jó, mert mielőtt kimozdulok, nem olyan a szemem, csak olyan lesz. Nem a smink minőségével van baj.

Ha nincs rajtam smink, akkor is ez a helyzet. Reggel, illetve ha pihent vagyok, szép íves a szemem, de ha kicsit is fáradtan ébredek, vagy csinálok valamit, lehúzódik az egész. Ég és föld a különbség.

Ez nem az öregségtől van, mert 24 éves vagyok, de már 16 éves korom óta "görbül" a szemem.

Mit tehetnék? Annyira rossz, mert egy kiló vakolat van az arcomon, és nem látszik semmi, mert alapból kicsi a szemem, így meg még kisebb. A szemöldököt meg elég nehéz megtervezni, mert hiába formás, ha "lehúzódik" a bőr, és kiegyenesedik.

2020. máj. 8. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy azért változik a szemed formája, mert reggel még egy kicsit puffadtak? Ha igen, akkor maximum mégis hooded eye sminket kellene csinálnod. Csak húzol egy vékony tusvonalat és az a reggeli és a délutáni szemeiden is jó lesz.
2020. máj. 8. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Kialvatlanul ébredsz, és nem tér még teljesen magadhoz alvás után, mikor sminkelsz. A normál állapota az arcodnak a napközbeni. Aludj többet, korábban kelj valamivel, moss arcot hideg vizzel, kávézz, reggelizz sminkelés előtt, hagy időt az arcvonásaidnak az ébredésre.
2020. máj. 8. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!