Több tetoválás egyszerre? Valaki tud segíteni?
Szóval megyek tetováltatni, nem hatalmas dolgokat csak kicsit, és kettőt szeretnék.
Először is: Lehetséges, hogy egyszerre kettőt megcsinál?
A másik hogy van egy alap díj, félreértések elkerülése végett ezt a díjat csak egyszer fogja felszámolni tehát ha mondjuk 10.000 az alap díj akkor két pici tetoválás nem lesz 20+ ugye?
Általában egyszerre csak egyet szeretnek csinálni a tetoválók, ha közel van egymáshoz a két minta akkor valószínűbb hogy megcsinálja (értsd: max 5 centire).
És valószínűleg mindkét tetkóra felszámol alapdíjat. Biztos vagyok benne, hogy a díjszabásnál mintánként ír 10.000 Ft alapdíjat, nem pedig alkalmanként.
Nekem volt már ilyen, a bal csípőmre egy pici és a jobb vádlimra egy nagyobb minta.
Mivel mindkettő ugyanarra a személyre megy nem kell új tű, festék, stb mert úgymond magaddal biokompatibilis vagy, szóval na, magadtól nem fogsz fertőzést elkapni.
Felvarrta a kicsit, lefóliázta, megfordultam és csinálta is a másikat de lehet hogy nem minden tetováló vállalja el így.
Alkalmanként szoktuk az alap díjat számolni, tehát ha nálunk 10e az alap díj, akkor két kicsi mintára nem fogunk 20+t felszámolni, inkább 12-15e körül alakul az ár ilyen esetben, összesen a kettőre.
Nyilván a végösszeg attól is függ, mennyire részletesek a minták.
Kérj konkrét árajánlatot a választott tetoválódtól és jelezd neki azt is, hogy a két kis mintát egyszerre szeretnéd elkészíttetni.
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!