Műkörmösök segítség?!
Jelenleg a vírus miatt nem járok körmöshöz, elötte viszont folyamatosan jártam, így azt a megoldást találtam ki, hogy elkezdem itthon magamnak csinálni a körmöm. Szeretném majd az iskolát is megcsinálni viszont még nem volt rá lehetőségem. Eddig minden szuperül megy, viszont egy dologra lennék kíváncsi. Műkörmöt építésnél a sablont mivel lehezne helyettesíteni?
Negatív válaszokat nem kérek!
Köszönöm.
Keményebb papírt celluxal leragasztasz, hogy el tudd választani, kivágsz egy sablon formát, és ráragasztod az ujjadra vag PET palackból készítesz sablont magadnak...
Vagy csak sima lakkot használsz a saját körmödön ha elég erős. Nekem ez utóbbi volt a vírus előtt is és már szép nagy:)
Logikusan semmivel.
Értem, hogy negatív válaszokat nem kérsz, de itt kezdődik a helyes vagy helytelen műkörömépítés. A helyes, tartós műköröm alapja a HELYES sablonfelrakás...a sablonod sem ér magában semmit, ha lenne, de nem feküdne a körmöd alá, szabni kellene. Plusz még ott van, hogy szépen legyen hajlítva, íves legyen. Hát, én nem gondolnám, hogy bármi helyettesíti, amivel precíz és tartós munkát tudsz készíteni (ha csak valami összedobottat szeretnél, lesz amilyen lesz alapon, akkor lényegében mindegy min hosszabbítasz). De nincs a környékeden kellékes vagy netről nem szeretnél rendelni?
Konkrétan semmivel.. Az előző válaszoló maximálisan leírt mindent. Sablont NEM lehet helyettesíteni (egyébként megkockáztatom olcsóbban jössz ki a sablonnal mint hogy otthon ebből abból barkácsolj valamit).
Viszont hogy olyat is mondjak, ami nem hangzott még el: lehet körmöt építeni sablon nélkül. Polygéllel (fusion gel ki hogy hívja) tökéletesen lehet sablon nélkül is építeni (nem a tipes verzió) Most nyilván nem egy L-es orosz mandulára gondolok de gondolom otthon nem is ez a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!