1/2 anonim válasza:
Várj, megkérdezném az exem, de a párom megölne vagy azért kérdezzem meg az életem kockáztatásával?
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon. Én nem ragaszkodom egyik márkához se, de szigorúan betartom, hogy csak is kizárólag körmös márkák gél lakkjait használom (Crystal Nails, Brillbird, Perfect Nails, Diamond Nails, stb..), de semmi olyat nem használok, ami nem kifejezetten körmös alapanyagokkal foglalkozik (Avon, Essence és társai), de szerintem biztos van, aki használ Avonos gél lakkot is, mert olcsó..de remélem gél lakkra gondoltál, nem sima körömlakkra, hisz az elavult és a végeredmény közel nem olyan szép mint gél lakkal, ráadásul időpocsékolás megvárni, hogy 2 réteg körömlakk megszáradjon a zselén vagy porcelánon és aztán kenjem rá a fényzselét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!