Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Esküvői smink alapozó nélkül?

Esküvői smink alapozó nélkül?

Figyelt kérdés
Az esküvőmre magamnak készítem el a sminkem. Nyáron lesz, melegre készülök, úgyhogy arra gondoltam, hogy csak a fotózásra tennék fel alapozót, mert oda sztem kell ahhoz, hogy jól mutassanak a képek. De a nap többi részére csak korrektor-szempillaspirál-szemceruza-bronzosító-pirosító-szolíd rúzs menne. A szemem sosem szoktam sminkelni, ez most sem lesz másképp.. a korrektor ez esetben a bőrszínemmel megegyező lenne, nem világosabb. Sztetek működőképes lehet ez így?

2020. máj. 1. 11:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon tuti márkákat használsz mindenhol, akkor működhet. De feltételezem a lagzi nagyon sok órát vesz igénybe, és nem biztos ennyi időt megbír egy átlagos minőségű termék.

Ettől függetlenül érthető, hogy a kánikulában nem kellemes az alapozó, de ha alapvetően is szolid a smink, akkor ha kicsit "lejön", halványodik se lesz drasztikus. Mondjuk olyan 3-4 óránként a szemceruza-spirálra talán érdemes ránézni, nem-e kenődött el, vagy spirálnál fogta be a bőröd.

Azt ajánlom tarts egy próbanapot, reggel pattintsd fel a sminket és késő este nézd meg mennyire bírta meg. Mondjuk talán időjárás szempontjából most ez nem túl jó példanap lenne, de mikor megjön a meleg, akkor is tarthatsz egyet.

2020. máj. 1. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Működhet, csak arra figyelj, hogy ha bronzosító meg pirosító lesz rajtad, az könnyen lekophat teljesen, ha nincs alapozó. Csináld úgy, hogy hidratálókrém, primer (nézz utána, ha nem ismered, nagyon fontos, alapozó nélkül is!), korrektor és úgy jöjjön a bronzosító meg a többi. A végén meg fújd le az egészet fixáló spray-vel. Így tartós lesz:)
2020. máj. 1. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tippeket! :)
2020. máj. 1. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha megvannak a termékek, akkor ki tudod próbálni, hogy tart-e, szép-e, stb.

Ha nincsenek meg a termékek, lehet hogy olcsóbb lenne egy sminkes, mint megvenni az összes cuccot.

2020. máj. 2. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!