A hamis szeplőket milyen hennával lenne a legalkalmasabb felvinni?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja, hogy a szeplősök mit meg nem adnának az én fehér sima bőrömért, viszont én eszméletlenül különlegesnek és vonzónak találom azt akinek van szeplője. Régóta szerettem volna olyan lenni, de ugye így csak születni lehet... ám van ez a hennás módszer amit mindenki annyira dícsér. Valaki aki már csinált ilyet, elmondaná, hogy milyen fajta barna hennával csinálta? Én először teljesen normális sima hennát vettem de az ugye vörös, és végül nem azt a természetes hatású szeplőket eredményezi. A második ami eszembe jutott az a hennás barna szemöldök festék,viszont nem tudom azt bőrön lehet-e alkalmazni. Elég necces. A neten néztem még azokat a kis tubusos hennákat, de figyelmeztettek rá, hogy azokban mennyi káros anyag van és nehogy olyat merjek venni. Szóval most össze vagyok kissé zavarodva... Ezzel kapcsolatban tud-e valaki valamint? A válaszokat előre is köszönöm!2020. ápr. 29. 14:41
1/3 anonim válasza:
Én is néztem videókat, magamon még nem próbáltam. De szerintem kb. bármelyik henna jó amelyik BARNA. Nagyon nagy baklövés lenne pirosat venni, csak mert olyansmi hatást akarunk, egy videós meg is járta vele :D
A másik amire figyelj, hogy ne hagyd fenn túl sokáig. Ha halványak a "szeplők" akkor természetes hatásuk van. Szerintem érdemel percenként egy-egyet letörölni, megnézni mennyire van nyoma, s amikor kellően mély színe van letörölni az egészet.
Egyébként nem mindenkinek áll jól a szeplő, erre is figyelj oda :)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen de a karantén miatt a kutya se látná és nem akarom elhalasztani a lehetőséget arra,hogy kipróbáljam jól áll-e. :D Köszönöm a választ, a felhelyezés előtt akkor a kezemre pár pötty mintát teszek és megnézem a hatását, meg, hogy mennyi ideig hagyjam rajta ha természetes szeplőket akarok.
2020. ápr. 29. 20:02
3/3 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb barna szemceruzával / tussal kipróbálni, hogy jól áll-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!