Akik viseltek jegygyűrűt, vagy egyéb gyűrűt: otthon is rajtatok van, vagy csak ha mentek valahova?
Figyelt kérdés
Otthon is rajtatok van e általában (esetleg csak olyan munkához veszitek le ahol problémás lenne) vagy csak akkor teszitek fel ha mentek valahova? És éjjelre marad-e rajtatok?2020. ápr. 27. 01:28
11/18 anonim válasza:
Miota megkerte a kezem egy percre se vettem le kiveve tegnap amikor elhagytam a gusztustalan viselkedese miatt!
12/18 anonim válasza:
A legrégebbi gyűrűm 8 éve van meg, azóta csak tisztítani vettem le, a jegygyűrűm és a karikagyűrûm is mindig rajtam van, egyszer vettem le a jegygyűrűmet, majdnem szívrohamot kaptam mert azt hittem hirtelen, hogy elhagytam pedig csak tésztát gyúrtam és elfelejtettem vissza venni. (Azóta ahhoz sem veszem le)
13/18 anonim válasza:
szüleim minidg rajtuk van, apukám multkor viccelt, hogy nem hiszi,hogy valaha is letudná venni 😊
a munkahelyemen is mindenki hordja egyszer se veszik le, de ki tudja lehet hogy fürdéskor leveszik, de szerinetm még akkor sem :D
14/18 anonim válasza:
Sosem veszem le, az eljegyzésit sem.
15/18 anonim válasza:
Mindig rajtam van a karikagyűrűm és a jegygyűrűm.
16/18 anonim válasza:
Csak akkor veszem le, ha nagyon meleg van és dagad a kezem.
17/18 anonim válasza:
Mi a karika gyűrűnket éjszakára levesszük amúgy napközben rajtunk van. Férjem van hogy itthon is leveszi ha olyan kinti munkát csinál amiben akadályozná vagy balesetveszélyes lenne.
18/18 anonim válasza:
Munkába veszem le, mert higéniai okokból nem lehet rajtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!